Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lakkapää vei jännitysnäytelmän

Tampereen Isku-Volley ja Team Lakkapää jakoivat pisteet Lentopallon Mestaruusliigan tiukassa kamppailussa sunnuntai-iltana Tampereella. Lakkapää oli ratkaisupalloissa kovempi ja vei lopulta ottelun erin 3-2 (25-16, 25-23, 20-25, 20-25, 17-15).

Joukkueet tarjosivat katsojille kunnon jännitysnäytelmän, kun Isku-Volley nousi  kahden erän tappioasemasta tavoittelemaan voittoa. Tiukkaa taistelua nähtiin jo toisessa erässä, kun Isku-Volley johti erää aina tilanteeseen 23-21 asti. Lakkapää onnistui kuitenkin kotijoukkuetta paremmin ratkaisupalloissa.

- Harmittaa, että sössimme toisen erän. Meillä oli hyvä kaula, mutta hävisimme viimeiset pallot, Isku-Volleyn valmentaja Jussi Heino harmitteli.

Toisen erän taistelusta alkoi kuitenkin Isku-Volleyn nousu, ja joukkue tasoitti erälukemat ja vei ottelun viidenteen erään. Viides erä alkoi Isku-Volleylta vakuuttavasti, ja kotijoukkue otti alkuun peräti 5-1 -johdon. Johtoasema ei kuitenkaan pitänyt, vaan erä eteni tasaisena aivan erän loppuun asti. Isku-Volleylla oli kaksi ottelupalloa, mutta vastustaja selvitti molemmat ja onnistui lopulta paremmin omissa ratkaisupaikoissaan.

- Viidennen erän voittoon ei vaadita ihmeellisiä, ainoastaan huolellisia ja kovia suorituksia. Lakkapää onnistui siinä paremmin, Heino myönsi.

Lakkapään valmentaja Normunds Veinbergs oli tyytyväinen voittoon, varsinkin edellispäivän VaLePa-tappion jälkeen.

- Aloitimme vakuuttavasti, ja toisen erän hieno nousu antoi uskoa siihen, että voimme tiukoissa erissä nousta ja ratkaista ottelun. Kolmas ja neljäs erä olivat taas paluuta arkeen. Viidennessä erässä torjunta ja puolustusten jälkeisten pallojen pelaaminen ratkaisivat. Me olimme niissä vähän tehokkaampia kuin Isku, Veinbergs arvioi.

Isku-Volleyn valmentaja Jussi Heinokin saattoi olla kohtuullisen tyytyväinen neljän pisteen viikonloppuun, sillä joukkueen pelaajista suuri osa oli toipilaana flunssan vuoksi. Lauantaina kaatui Saimaa Volley ja Lakkapää-ottelusta irtosi tiukan taistelun jälkeen piste.

- Olen tyytyväinen varsinkin lauantain kolmeen pisteeseen. Ottelusiirtoon ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia, vaikka pelaajia oli sairaana, sillä otteluohjelma on niin tiukka. Keskiviikon VaLePa-peliin valmistautuminen on vielä hieman arvoitus sairastelun vuoksi, Jussi Heino sanoi.

Isku-Volley kohtaa keskiviikon vierasottelussa Vammalan Lentopallon. VaLePa johtaa tällä hetkellä sarjaa  54 pisteellä. Perässä tulevat Hurrikaani ja Isku-Volley 51 pisteellä, joten kärjen tilanne on todella tasainen. Kaikki kärkijoukkueet ovat pelanneet yhtä monta ottelua.

Seuraavan kotiottelunsa Isku-Volley pelaa sunnuntaina 12.2. klo 17.00 ja vastassa on Sun Volley Oulusta.

Parhaat pistemiehet
Isku-Volley: Ville Louhela 19/+8, Teppo Heikkilä 15/+3, Tuomas Tihinen 14/+1, Sauli Silpo 11/+10

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.