Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa. Isku paransi peliään pohjoisen kierroksella, mutta jäi silti ilman palkintoa. Lakkapää vei keskiviikon ottelun erälukemin 3-1 (25-23, 21-25, 25-17, 25-20).

- Tiesimme, että Lakkapää tulee keskeltä kovaa ja keskellä me tänään pelin myös hävisimme. Ensimmäiset pari erää saimme heidän vastaanottoaan rikki, mutta sen jälkeen kun Miikka Lemola tuli vastaanottajaksi, se ei enää onnistunut ja he pääsivät käyttämään keskihyökkäystään, Iskun valmentaja Oskar Muurinen arvioi.

Ensimmäinen erä oli tasainen, ja vasta kahdenkymmenen pisteen jälkeen Lakkapää onnistui saamaan pientä kaulaa Iskuun. Muutaman pisteen eron turvin kotijoukkue vei ensimmäisen erän nimiinsä. Myös toinen erä alkoi tasaisena, mutta jo erän puolen välin paikkeilla Isku alkoi ottaa etumatkaa vastustajaan. Isku nousi 10-11 -tilanteesta jo varsin lupaavaan johtoasemaan 14-20. Vaikka Lakkapää kiri hieman erän lopulla, Isku onnistui kuitenkin tasoittamaan erävoitot.

Kolmannessa erässä puolestaan Lakkapää aloitti vahvasti. Kotijoukkueen johto repesi jo erän alkupuolella, eikä Isku pystynyt missään vaiheessa ottamaan sitä kiinni. Lakkapään hyökkäys oli lähes pitelemätön, kun taas Iskun onnistumiset jäivät vähiin. Kolmas erä menikin melko selkein numeroin kotijoukkueelle.

Neljäs erä oli taas tasaisempi. Isku sai taas enemmän onnistumisia, ja varsinkin Matti Hietanen otti enemmän vastuuta hyökkäyspelistä. Ottelu oli tasoissa vielä tilanteessa 19-19, mutta sen jälkeen Lakkapää otti muutaman ratkaisevan pisteen. Isku onnistui vielä selvittämään vastustajan ottelupallon, mutta lopulta Lakkapää onnistui viemään viimeisen pisteen.

- Meillä tulee edelleen virhesumia huonoihin saumoihin, myös kokeneille pelaajille. Syöttöpeliin on kuitenkin löytynyt parempi kontrolli ja sitä kautta saamme tehtyä omia pisteitä. Myös torjuntapeli on ollut ihan hyvää, Muurinen summasi.

Seuraavaksi Isku kohtaa kotisalissaan Pyynikillä sarjajohtaja Vammalan Lentopallon tiistaina 9.1. klo 18.30.

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää
Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Rantaperkiön Isku kohtaa Mestaruusliigan sarjakakkosen Oulun Ettan isänpäivän iltana, sunnuntaina 12.11. klo 19.00 Pyynikin palloiluhallissa.