Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä. Vuoden ensimmäisessä pelissä oli paljon hyvää, mutta hyökkäysvirheet ratkaisivat ottelun Ettalle erälukemin 3-1 (25-23, 26-28, 25-20, 25-19).

- Ihan hyvää lentopalloa kolme erää. Harmittaa ettei saatu siitä palkintoa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä. Syöttö oli tänään ok, samoin torjunta- ja puolustuspeli, mutta hyökkäyskontrolli karkasi liikaa, Iskun valmentaja Oskar Muurinen arvioi.

Ensimmäisessä erässä Etta eteni suurimman osan aikaa parin pisteen johdossa. Isku nousi tasalukemiin vielä tilanteessa 23-23, mutta sitten kotijoukkue vei kaksi viimeistä pistettä ja ensimmäisen erävoiton.

Toisessa erässä Etta meni nopeasti 7-2 -johtoon, mutta Isku ei lannistunut, vaan nousi tasoihin. Ensimmäisen erän tavoin kotijoukkue sai ensimmäisen eräpallon lukemissa 24-23, mutta tällä kertaa Isku selvitti tilanteen. Isku onnistui selvittämään vielä toisenkin eräpallon, ja Matti Hietanen hyökkäsi Iskulle lopulta erävoiton pistein 26-28.

Kolmas erä eteni tasaisena aina tilanteeseen 16-16 asti. Sen jälkeen Ettan Markus Väisänen syötti kaksi perättäistä ässää, ja Isku puolestaan sortui useampaan peräkkäiseen hyökkäysvirheeseen. Etta karkasi kuuden pisteen etumatkalle, eikä Isku onnistunut enää kirimään sitä kiinni.

Neljännen erän alussa Iskun hyökkäys oli yhä vaikeuksissa, ja Etta pääsi karkaamaan Iskun hyökkäysvirheiden ansiosta. Vaikka virheiden määrä väheni erän alun jälkeen, Etta pystyi säilyttämään johtoasemansa ja eteni erä- ja otteluvoittoon.

- Kolmannessa erässä tuli yksi huono pallo, joka vaikutti henkisesti peliin. Sen jälkeen tulivat Väisäsen ässät ja meidän hyökkäysvirheet. Kolmannen erän loppu saattoi jäädä vähän takaraivoon, ja neljännessä erässä virhekontrolli karkasi kokonaan. Pelissä oli kuitenkin tänään hyviäkin juttuja, eikä päätä tarvitse työntää pensaaseen, Muurinen sanoi.

Hyviin asioihin kuului myös Nico Nurmesniemen paluu kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Nurmesniemi on toipunut peukalovammasta, ja tuo kaivattua leveyttä Iskun vaihtopenkille.

Seuraavaksi Isku jatkaa matkaa Rovaniemelle, ja kohtaa Team Lakkapään huomenna keskiviikkonna klo 18.30. Ottelu tulee myös suorana Ruutu+ -kanavalta.

- Katsotaan millaista käärmekeittoa saamme keiteltyä yön aikana, kun pääsemme Järvenpään Markon (kakkosvalmentaja) kanssa katsomaan videoita. Edelleenkin isoimmat asiat ovat oman pelin parantamisessa, mutta eiköhän tässä jonkinlaista käärmekeittoakin keksitä vastustajan pään menoksi, valmentaja Muurinen lupaili.

Parhaat pisteidentekijät:
Etta: Joonas Jokela 26/+17, Eetu Pennanen 20/+13, Ville Kaksonen 6/+3
Isku: Matti Hietanen 24/+7, Mika Mäntylä 18/+7, Tomi Mutka 12/+7

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Takaisin edelliselle sivulle

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää
Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Rantaperkiön Isku kohtaa Mestaruusliigan sarjakakkosen Oulun Ettan isänpäivän iltana, sunnuntaina 12.11. klo 19.00 Pyynikin palloiluhallissa.