Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku vei ensimmäisen cup-välierän

 

Isku vei ensimmäisen cup-välierän


Tampereen Isku-Volley vei voiton ensimmäisessä lentopallon Suomen Cupin välieräottelussa Oulun Ettasta erin 3-2 (25-27, 25-14, 18-25, 25-15, 15-13). Toinen osaottelu pelataan Oulussa, mutta pelipäivä on vielä avoin. Finaaliin selviää kahdella voitolla.

Peli ailahteli molemmilla joukkueilla erästä toiseen, mutta voitto jäi lopulta Tampereelle. Voitto oli tärkein, sillä Suomen Cupissa ei erälukemilla ole väliä.

- Voitto oli ainoa tavoite, ja se saatiin. Tyylipisteitä ei jaeta, Iskun valmentaja Jussi Heino totesi.

Etta tuli Tampereelle poikkeavalla kokoonpanolla, ja se yllätti Iskun. Oululaisjoukkue pelasi ilman Salvis Cielavsia, Vuk Karanovicia ja Toni Mäkitupaa.

- Ei ollut aivan ihanteellinen tilanne lähteä otteluun. Kolmen vastustajan kuusikkomiehen poissaolon ei pitäisi herpaannuttaa joukkuetta, mutta niin kävi. Kuten aavistelin ennen ottelua, vastassa oli nälkäisiä kavereita, joilla oli kova halu todistaa valmentajalle, että ovat peliaikansa ansainneet, Heino sanoi.

-Tiesin, että meillä on pieni mahdollisuus, vaikka kolme miestä puuttuikin. Yritimme riskisyöttöä sillä asenteella, että ei ole väliä miten käy. Tähän asti se riitti, totesi Ettan valmentaja Olli Kuoksa. - Kovat jätkät ovat kuitenkin kovia jätkiä, ja Tuomas Tihinen kokosi itsensä hyvin lopussa.

Iskun parhaat pistemiehet olivat Tuomas Tihinen (22/+8) ja José Luis Martell (16/+4). Ettan paras pistemies oli Jyrki Nurminen (20/+4).

Suomen Cupin loppuottelu pelataan Vantaalla 8.1.2012. Vastassa oli loppuottelupaikkansa jo vahvistanut Team Lakkapää.

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää