Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku voitti MuurLen viisieräisessä

 

Isku voitti MuurLen viisieräisessä


Tampereen Isku-Volley taisteli 3-2 (21-25, 25-18, 25-18, 23-25, 15-9) -voiton Muuramen Lentopallosta Lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan.

Isku palasi takaisin voittojen tielle kahden hävityn vierasottelun jälkeen. Voitto oli erityisen mieluisa, sillä seuraava kotiottelu Pyynikillä on ensimmäinen puolivälieräottelu Sampoa vastaan. Muuramen Lentopallolle ottelun lopputuloksella oli merkitystä myös runkosarjasijoituksen kannalta, sillä se taistelee vielä Team Lakkapään kanssa kotiedusta puolivälieriin.

- Peli kulki ajoittain mukavasti. Päivän teema oli reipas syöttö, ja osittain se toimikin hyvin. Muuten taso vaihteli ylös alas. Välillä tuntui olevan outo verenkiertohäiriö yläkerrassa ja tuli outoja virheitä. Hieman huolimaton olo jäi niistä hetkistä, Iskun valmentaja Jussi Heino sanoi.

- Silloin kuin peli rullasi ja kulki oli levollisempi olo, mutta peli saisi olla sellaista koko ajan ja varsinkin ottelun alusta asti.

Isku-Volleyn paras pistemies ottelussa oli hakkuri José Luis Martell (20/+9). Passari Steven Kehoe palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Myös Muuramen tehokkain oli hakkuri, Milos Simovic tuloksella 25/+17.

Muuramen Lentopallo nousi yhden pisteen turvin Team Lakkapään ohi sarjataulukossa. Joukkueet ovat tasapisteissä, ja niiden keskinäinen sijoitus ratkeaa vasta päätöskierroksella.

- Pisteet eivät olleet niin tärkeitä, voimme aloittaa pudotuspelit myös Rovaniemeltä. Tällä hetkellä on muitakin asioita, mihin meidän pitää keskittyä. Isku pelasi hyvin silloin kun meillä oli ongelmia. Pelaajat alkavat olla jo hieman väsyneitä, MuurLen valmentaja Shailen Ramdoo sanoi.

Isku-Volley kohtaa runkosarjan viimeisellä kierroksella tiistaina 13.3. Saimaa Volleyn.

Puolivälieräpäivät varmistuivat:

Isku-Volley kohtaa perjantaina alkavissa puolivälierissä Pielaveden Sammon. Isku-Volleylla on kotietu, ja ottelusarja alkaa Pyynikillä 16.3. klo 18.30. Toinen ottelu pelataan sunnuntaina 18.3. Pielavedellä ja kolmas Tampereella tiistaina 20.3. klo 18.00. Tarvittaessa pelataan vielä torstaina 22.3. Pielavedellä ja lauantaina 24.3. Tampereella. Välieräpaikka heltiää kolmella voitolla.

Iskun tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää