Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hallitseva tuplamestari haastajana lentopallon miesten Suomen Cupin finaaliin

 

Hallitseva tuplamestari haastajana lentopallon miesten Suomen Cupin finaaliin


Miesten lentopallon Suomen Cupin finaalissa kohtaavat tulevana sunnuntaina (8.1) Vantaan Energia Areenalla rovaniemeläinen Team Lakkapää ja tamperelainen Isku-Volley. Ottelu nähdään myös suorana lähetyksenä URHOtv:ssä.

Mestaruusliigan avauspuolikkaan perusteella Jussi Heinon ja Marko Järvenpään valmentama Isku-Volley lähtee finaaliin suosikkina, johtaahan se liigaa. Hallitseva cup- ja liigamestari Team Lakkapää siirtyi täksi kaudeksi pitkäaikaisena johtotähtensä Normunds Veinbergsin valmennukseen. Peli on yskinyt ajoittain, mutta edelleen joukkueella on mahdollisuudet Mestaruusliigan runkosarjassakin vaikka mihin. Nyt sijoitus on kuudes, 11 pistettä Isku-Volleyta perässä,

Tamperelaisjoukkue on jyrännyt Mestaruusliigassa ja Suomen Cupissa muita laajemmalla sekä tasaisella materiaalillaan. Toki johtotähdet tamperelaisiltakin löytyvät: passari Steven Kehoe ja 17 pistettä ottelua kohden takonut Tuomas Tihinen. Heinolla on kuitenkin heittää passarin tontti poislukien joka paikalle kentälle hyvä vaihtoehto.

Isku-Volley hävisi juuri keskiviikkona kotonaan Sammolle liigassa, mutta oli sitä ennen viimeksi hävinnyt 9. marraskuuta, jolloin se kuitenkin taisteli Sastamalassa itsensä heti perään Kultaisen erän kautta cupin välieriin. Tuon jälkeen cupissa tuli kaksi otteluvoittoa ja liigassa seitsemän putkeen.

Tampereen Isku-Volley on juhlinut cupmestaruutta aiemmin 2001 ja 2002 sekä Rantaperkiön Iskun nimellä 1982. Viimeksi se oli finaalissa 2008 häviten tuolloin Pielaveden Sammolle 0-3.

Team Lakkapään pelin sielu on pitkään joukkueen peliä pyörittänyt Kalle Määttä, jonka lisäksi joukkueen ytimen muodostaa joulukuun liigapelaajaksikin valittu keskitorjuja Brett Dailey ja hakkuriksi vasta kuukausi sitten tullut toinen kanadalainen, Spencer Leiske. Erityisesti Daileyn keskipelin hillintään saaminen tulee olemaan cupfinaalin ratkaisevia asioita.

Team Lakkapää puolustaa cupmestaruutta siis vuoden takaa kaadettuaan tuolloin finaalissa Pielaveden Sammon Salossa 3-1. Rovaniemeläisjoukkue on finaalissa neljännen kerran hävittyään kolmella ensimmäisellä yrittämällään 2002, 2003 ja 2009.

Finaalijoukkueet eivät ole kohdanneet vielä tällä kaudella kertaakaan Mestaruusliigassa.

Miesten finaalissa palkintona on cupmestaruuden lisäksi paikka ensi vuoden CEV Cupiin.

Finaalien ohjelma 8.1. Vantaan Energia Areenalla:
16.00 Team Lakkapää - Tampereen Isku-Volley (miehet)
18.30 Oriveden Ponnistus - LP Viesti (naiset)

Ottelut nähdään myös suorina lähetyksinä URHOtv:ssä. URHOtv:lle cupfinaalit selostaa tuttuun tapaan kanavan lentopallokasvo Toni Flink ja ohjauksesta vastaa Esa Valkama. Lähetys Vantaalta käynnistyy sunnuntaina 15.55.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää