Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku otti makean vierasvoiton Riennosta

Isku otti makean vierasvoiton Riennosta

 

Rantaperkiön Isku haki makean 3-1 (19-25, 25-20, 26-24, 25-20) vierasvoiton Joensuun Riennosta lauantain Mestaruusliigaottelussa. Isku pääsee voittoisana lyhyelle joululomalle. Pyhien jälkeen edessä on jälleen tuplaviikonloppu Pyynikillä.

Voitto oli Iskulle neljäs perättäinen, ja toinen vierasvoitto. Isku on ottanut kuudesta perättäisestä ottelusta vähintään pisteen, sillä edellisestä suorasta tappiosta on kulunut yli kuukausi.  Isku nousi voitolla kamppailemaan tiukasti paikasta pudotuspeleihin, sillä tällä hetkellä kahdeksantena oleva Korson Veto on enää kahden pisteen päässä. KoVe on pelannut neljä ottelua enemmän kuin Isku.

Ottelun alku Joensuussa oli vaikea, kun tamperelaisten hyökkäys ei lähtenyt lainkaan kulkemaan. Pelin edetessä Isku kuitenkin tottui paremmin vieraaseen saliin, ja sai pelinsä toimimaan.

– Ensimmäisessä erässä tuli liikaa hyökkäysvirheitä. Kun saimme ne loppumaan, peli muuttui tasaiseksi ja olisi voinut päättyä miten tahansa, Iskun kapteeni Tuomas Tihinen sanoi.

Tihinen palkittiin Iskun parhaana pelaajana. Tihinen oli myös Iskun paras pistemies (22/+15).

– Ottelun alussa olimme aivan unessa. Yleisölle kiitos siitä, että innosti pelaajat pelaamaan ja onnistuimme ottamaan pisteet. Pääsimme peliin kiinni, kun saimme otteisiin taas hikeä, lämpöä ja aggressiivisuutta, Iskun valmentaja Jussi Heino sanoi.

Varsinkin syöttöpelin epäonnistuminen harmitti Riennon valmentaja Jani Säisää.

– Syötöt lähtivät väärille miehille ja sen lisäksi suorat virheet olivat iso tekijä, Säisä myönsi.

Riento teki ottelussa 16 syöttövirhettä ja syötti vain kolme ässää. Iskulle syöttövirheitä kertyi vain viisi, kun suoraan kenttään putosi peräti yhdeksän syöttöä. Syöttöruudussa joensuulaisille ongelmia tuottivat niin Samuli Kaislasalo (3 ässää), Sauli Sinkkonen (3) ja Tatu Härkönen (2).

Myös Iskun vastaanotto oli vastustajaa selvästi parempi (65%-57%).

Mestaruusliigajoukkuetta olivat Joensuun urheilutalolla kannustamassa myös Iskun A-tytöt, jotka pelasivat lauantaina A-tyttöjen SM-sarjan B-poolin turnauksessa Enossa.

Iskun ottelut jatkuvat heti joulun pyhien jälkeen, kun ensin Pyynikille saapuu lauantaina 27.12. klo 17 Pielaveden Sampo ja heti sen jälkeen sunnuntaina 28.12. klo 17 LiigaSärkät.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää