Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku haki ensimmäisen vierasvoiton - KoVe kaatui viisieräisessä

Rantaperkiön Isku voitti Korson Vedon sunnuntai-iltana lentopallon Mestaruusliigan vierasottelussa. Ratkaisu venyi viidenteen erään, mutta lopulta Isku onnistui nappaamaan kauden ensimmäisen vierasvoittonsa liigassa lukemin 3-2 (22-25, 25-23, 25-21, 21-25, 15-12).

− Tiukkaa taistelua ja vääntöä alusta loppuun. Puolin ja toisin innostuttiin tilanteista ja oli lämmin tunnelma. Meillä oli huono startti, ja ensimmäinen erä oli lähes loppuun asti pallon pyörittelyä ja virheitä. Loppuerässä pääsimme juonen päästä kiinni ja tapoimme palloa reippaammin ja myös fiksummin, kertoi Iskun valmentaja Jussi Heino.

Tamperelaiset olivat lähellä voittoa jo neljännessä erässä, mutta erän puolessa välissä ote lipsahti. Isku johti erää 12-8, mutta sitten kotijoukkue sai hyvän syöttöputken ja karkasi johtoon.

− Neljännen erän tappio harmittaa, sillä meillä oli hyvä johtoasema. Emme saaneet millään KoVen syöttöä poikki, vaikka pääsimme joka palloon käsiksi. Siinä lipsahti kolmen pisteen voitto. Hyvää oli kuitenkin paluu peliin taas viidennessä erässä, Heino myönsi.

Iskun parhaat pistemiehet olivat hakkuri Samuli Kaislasalo (21/+13) ja yleispelaaja Tuomas Tihinen (20/+11). Korson paras pistemies oli niin ikään hakkuri, Karl Külaots (26/+13).

− Mukavampi on voittaa tiukka ottelu kuin pelata hyvin ja ottaa kärsään. On meillä ollut aiemminkin hyviä vieraspelejä, mutta ne eivät ole riittäneet voittoon asti. Toivottavasti opimme tästä, että vierassalissakin voi voittaa, vaikka ei usko ole missään vaiheessa mennytkään, Heino totesi.

Isku nousi voitolla sarjataulukossa Team Lakkapään ohi kymmenenneksi. Molemmilla joukkueilla on yhdeksän pistettä, mutta Isku on pelannut neljä ottelua rovaniemeläisiä vähemmän. Seuraavana sarjataulukossa on Joensuun Riento, joka on pelannut myös kolme ottelua tamperelaisia enemmän. Iskulla onkin oivallinen mahdollisuus parantaa sijoitustaan, kun ensi viikonloppuna tamperelaisilla on edessä peräti kaksi kotiottelua - lauantaina Kokkolan Tiikerit ja sunnuntaina LEKA Volley.

− Kotikentällä on mukava pelata, ja toivottavasti yleisöä tulee katsomaan molempia otteluita. Meillä on tiukka ohjelma edessä, joten pitkästä joululomasta ei voi haaveilla, Heino sanoi.

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.