Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku taipui Hurrikaanille

Rantaperkiön Isku avasi vahvasti lentopallon Mestaruusliigan kotiottelunsa viime kauden hopeamitalistia Hurrikaani-Loimaata vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan vieraille erin 1-3 (25-20, 18-25, 20-25, 20-25).

-  Eka erä oltiin täysin kuskin pukilla. Siinä ei ollut vastustajalla oikein minkäänlaista jakoa. Harmittaa hyökkäysten huolellisuuden katoaminen toisen erän alusta lähtien. Vastaanottovirheisiin ja virhelyönteihin katosi hyvä vire, johon olimme ensimmäisessä erässä päässeet. Sen jälkeen emme oikein enää löytäneet rauhallisuutta peliin, valmentaja Jussi Heino arvioi.

Hurrikaani oli ottelun alussa vaikeuksissa varsinkin Iskun syötön kanssa. Toisessa erässä loimaalaisten vastaanotto parani. Isku jäi vastustajasta jälkeen heti erän alussa.

- Alun jälkeen pääsimme sellaiselle tasolle kuin pitääkin, mutta viimeiseen erään 9 omaa virhettä on meille paljon. Vähän kiire tuli pelin päättämiseen. Pallo kerrallaan pelaaminen vähän unohtui, Hurrikaani valmentaja Ville Kakko sanoi.

Joukkueiden parhaina palkittiin Iskun Olari Venno (18/+11) ja Hurrikaanin Antti Poikela (17/+12).

- Alussa tuntui hyvältä ja pomppu nousi hyvin. Toisessa erässä en saanut paljon passeja, kun yritimme pelata enemmän keskeltä. On vaikea päästä takaisin rytmiin, kun ei ole saanut hetkeen palloja, Iskun yleispelaaja Olari Venno sanoi.

Antti Poikelan tunnelmat etenivät toisessa järjestyksessä, alun hankaluudesta hyvään lopputulokseen:

- Alku oli hirveä, en tiedä jäivätkö jalat Loimaalle. Aika tuskaista oli peli aika pitkälle. Tulokseen täytyy olla tyytyväinen, kolme pistettä on hyvä asia. Edelleen meillä on parannettavaa isoissa palloissa puolustuksen jälkeen, ja koko ajan teemme töitä sen eteen.

Iskun seuraava kotiottelu pelataan 27.10. klo 17, jolloin vastaan asettuu Oulun Etta. Sitä ennen Isku kohtaa vieraissa Suomen mestari Kokkolan Tiikerit lauantaina 19.10. klo 17.00.

Iskun tiedotteesta / UrheiluTampere

Takaisin edelliselle sivulle

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.