Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Kesä tuo tullessaan myös suomifutiksen ja kevään ensimmäinen tamperelaisten ottelu on 7.4. Ilveksen vierasottelu KPV:tä vastaan. Ilves ei kuulu kauden voittajasuosikkeihin jo silläkään perusteella, että sen pelaajabudjetti on vain 500 000 euroa ja sillä se on sarjan häntäpäässä. Suurimmalla budjetilla tulevaankin kauteen lähtee HJK, jonka budjetti on Ilvekseen verrattuna kolminkertainen.

Rahalla ei ole väliä – mutta

Sanotaan, että rahalla ei saa ostettua onnea, mutta se helpottaa oloa. Varsinkin Veikkausliigassa on helpompaa odottaa menestystä, jos on rahaa palkata kunnon pelaajia ja nettipeleissä taas Matti Meikäläinen voi hyötykäyttää kampanjakoodi Rizk nettikasinolle futiskauden aloitusta odotellessa.

Ilveksellä ei ole yhtään mestaruutta, eikä se ole pelannut nykyaikaisen Veikkausliigan loppuottelussakaan, sillä on saldona näiltä vuosilta yksi pronssi. Eniten mestaruuksia on kahminut HJK, jolle niitä on kertynyt näiden kausien aikana peräti 13, toisena listalla ovat muuten FC Inter, SJK ja IFK Mariehamn jotka yhä Veikkausliigassa pelaavista joukkueista ovat kukin kyenneet yhteen mestaruuteen.

Oletko lähdössä kauden avaukseen Seinäjoelle?

Ilves järjestää sunnuntain avausotteluun seuramatkan ja ottelu pelataan Seinäjoen OmaSP stadionilla. Matkaan lähdetään klo 11 Keskustorin Vanhan kirkon edestä ja matkan hinta on 35 euroa sisältäen niin bussimatkan kuin pääsylipun itse otteluun.

Itse ottelu alkaa klo 15 ja perillä ollaan noin tuntia ennen pelin alkua. Takaisin Tampereella ollaan illalla kahdeksan aikoihin.

Wissille täyteen 100 peliä

Nyt alkava kausi on Ilveksen valmentaja Jarkko Wissille neljäs joukkueensa valmentajana ja hänelle tulee sadas liigaottelu päävalmentajana nyt avausottelussa. Pelaajana Jarkko ehti voittaa neljä mestaruutta, yhden TPV:n paidassa 1994, yhden HJK:ssa 1997 sekä kaksi Tampere Unitedissa 2006 ja 2007. Ennen Jarkkoa Ilveksen peräsimestä löytyi Keith Armstrong. Wissin kerrotaan olevan valmentajana täysin Armstrongin vastakohta ja, että hän on kiinnostunut pelaajista myös ihmisinä. Jarkko viihtyy palana joukkuetta, ilman, että häntä nostetaan keskipisteeksi – mikä ei tarkoita, etteikö hänellä olisi tarvittavia johtajanominaisuuksia.

Ammattilaisena Jarkko ehti pelata niin Norjassa, Englannissa sekä Skotlannissa. Hän aloitti päävalmentajana Tampere Unitedissa Ari Hjelmin jalanjäljillä 2010 tilanteessa, missä TamU oli menossa alas ja lujaa.
Wissin vetämissä harjoituksissa on pallo aina mukana ja tärkeä asia ajatusmaailmassa on pelaajien hyvä kunto. Tärkeää on myös se, että pelaajat omaksuvat Wissin ajamat asiat ja pelin oman suunnitelman ehdot.

Wiss gladiaattoriksi

Suomen Palloliitto nimeää vuosittain ansioituneita maajoukkuetoimijoita Gladiaattoreiksi. Siihen päästäkseen on pelaajalla oltava vähintään 40 A-maaottelua ja muutenkin ansioitunut jalkapallon parissa. Jarkko ehti pelata 45 A-maajoukkue ottelua ja hän on varmasti tehnyt paljon suomalaisen ja tamperelaisen jalkapallon eteen. Wiss palkittiin kunnianimellä juuri ennen Kansojen liigan ottelua Kreikkaa vastaan. Wiss itse kertoi valinnan olevan kunnianosoitus ja muistutus siitä, että hänenkin jalkapallouransa oli täynnä tapahtumia laidasta laitaan, niin sekä upeita hetkiä, että niitä vaikeita hetkiä – mutta kaikista on selvitty ja nyt on edessä uusi kausi ja uudet haasteen Ilveksen peräsimessä.


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää