Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ympyrä sulkeutui, Koistinen palasi kotiin

 
Ympyrä sulkeutui, Koistinen palasi kotiin

Keväällä 2006 Ville Koistinen suuntasi Ilveksestä taalakaukaloihin. Maanantaina oli aika julkistaa paluu Ilvekseen.

Kesällä 29 vuotta täyttävän Koistisen seitsemän vuoden sopimus saatiin sorvattua valmiiksi viime viikolla. Sopimus pitää sisällään mahdollisuuden pelata ulkomailla, mutta ensi kauden Koistinen pelaa Ilveksen takalinjoilla.

- Oli itselleni iso juttu, että saimme pitkän sopimuksen aikaan. Olen aina ollut Ilves henkeen ja vereen ja seurannut toimintaa tarkasti ulkomailtakin. Olen erittäin iloinen siitä, että pääsimme yhteisymmärrykseen, Koistinen kommentoi pitkää sopimustaan.

Koistisen mukaan ulkomaille lähtö tulevaisuudessa vaatii käytännössä sen, että sopimusta tarjotaan joko NHL:stä tai KHL:stä. Suomessa Koistinen ei voi sopimuskautensa aikana pelata muualla, mutta siihen ei ole halujakaan. Yhdeksi syyksi Ilveksen valintaan Koistinen mainitsikin mahdollisuuden palata kotikaupunkiinsa harjoittamaan ammattia.

- Ei minulla ole mitään intoa lähteä muita seuroja koluamaan vain sen takia, että mennään ja tullaan.

Amerikan-vuodet koulivat henkistä puolta

Ilveksestä lähtönsä jälkeen Koistinen on ehtinyt pelata NHL:ää Nashvillessä ja Floridassa, AHL:ää Milwaukeessa ja Rochesterissa sekä Elitserieniä Skellefteåssa.

- Varmasti ainakin henkisellä puolella on eroja lähtöhetkeen. Amerikan mailla koulittiin. Ja perhettä on tullut, mikä muuttaa ihmistä. Varmasti pelityylissäkin on muutoksia. Sen näette sitten, kun olen luistimilla.

Kahdella viime kaudella Koistinen on kärsinyt loukkaantumisista. Kauden 2009-10 alussa Koistinen loukkasi polvensa, minkä vuoksi kausi jäi 25 ottelun mittaiseksi.

Polvivamma aiheutti Koistiselle 11 kuukauden pelaamattomuuden. Ruotsissa kausi alkoi Koistisen oman arvion mukaan hyvin, mutta sitten tuli taantuma. Runkosarjan lopulla lonkkaan tuli pieni repeämä, joka vaati korjausta. Sen vuoksi pudotuspelit jäivät Koistiselta väliin. Täyteen harjoittelukuntoon Koistinen pääsee kuukauden sisällä.

- Treenaan punttisalilla ja kuntopyörällä. Lonkan suhteen on rajoitus vielä kesä- heinäkuun vaihteeseen. Ääriasentoihin vieminen on rajoittunutta, mutta minkäänlaisia kipuja ei ole.

Koistinen toivoo itse saavansa pelin uomiinsa loukkaantumisten vaivaamien kausien jälkeen. Pääasia on kuitenkin pystyä auttamaan joukkuetta menestymään.

- Lähdemme parantamaan viime kauden sijoitusta, joka oli positiivinen organisaatiolle. Joukkueen menestys on tärkeintä.

Lähde: ilves.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää