Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ympyrä sulkeutui, Koistinen palasi kotiin

 
Ympyrä sulkeutui, Koistinen palasi kotiin

Keväällä 2006 Ville Koistinen suuntasi Ilveksestä taalakaukaloihin. Maanantaina oli aika julkistaa paluu Ilvekseen.

Kesällä 29 vuotta täyttävän Koistisen seitsemän vuoden sopimus saatiin sorvattua valmiiksi viime viikolla. Sopimus pitää sisällään mahdollisuuden pelata ulkomailla, mutta ensi kauden Koistinen pelaa Ilveksen takalinjoilla.

- Oli itselleni iso juttu, että saimme pitkän sopimuksen aikaan. Olen aina ollut Ilves henkeen ja vereen ja seurannut toimintaa tarkasti ulkomailtakin. Olen erittäin iloinen siitä, että pääsimme yhteisymmärrykseen, Koistinen kommentoi pitkää sopimustaan.

Koistisen mukaan ulkomaille lähtö tulevaisuudessa vaatii käytännössä sen, että sopimusta tarjotaan joko NHL:stä tai KHL:stä. Suomessa Koistinen ei voi sopimuskautensa aikana pelata muualla, mutta siihen ei ole halujakaan. Yhdeksi syyksi Ilveksen valintaan Koistinen mainitsikin mahdollisuuden palata kotikaupunkiinsa harjoittamaan ammattia.

- Ei minulla ole mitään intoa lähteä muita seuroja koluamaan vain sen takia, että mennään ja tullaan.

Amerikan-vuodet koulivat henkistä puolta

Ilveksestä lähtönsä jälkeen Koistinen on ehtinyt pelata NHL:ää Nashvillessä ja Floridassa, AHL:ää Milwaukeessa ja Rochesterissa sekä Elitserieniä Skellefteåssa.

- Varmasti ainakin henkisellä puolella on eroja lähtöhetkeen. Amerikan mailla koulittiin. Ja perhettä on tullut, mikä muuttaa ihmistä. Varmasti pelityylissäkin on muutoksia. Sen näette sitten, kun olen luistimilla.

Kahdella viime kaudella Koistinen on kärsinyt loukkaantumisista. Kauden 2009-10 alussa Koistinen loukkasi polvensa, minkä vuoksi kausi jäi 25 ottelun mittaiseksi.

Polvivamma aiheutti Koistiselle 11 kuukauden pelaamattomuuden. Ruotsissa kausi alkoi Koistisen oman arvion mukaan hyvin, mutta sitten tuli taantuma. Runkosarjan lopulla lonkkaan tuli pieni repeämä, joka vaati korjausta. Sen vuoksi pudotuspelit jäivät Koistiselta väliin. Täyteen harjoittelukuntoon Koistinen pääsee kuukauden sisällä.

- Treenaan punttisalilla ja kuntopyörällä. Lonkan suhteen on rajoitus vielä kesä- heinäkuun vaihteeseen. Ääriasentoihin vieminen on rajoittunutta, mutta minkäänlaisia kipuja ei ole.

Koistinen toivoo itse saavansa pelin uomiinsa loukkaantumisten vaivaamien kausien jälkeen. Pääasia on kuitenkin pystyä auttamaan joukkuetta menestymään.

- Lähdemme parantamaan viime kauden sijoitusta, joka oli positiivinen organisaatiolle. Joukkueen menestys on tärkeintä.

Lähde: ilves.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Colton Kerfoot jättää KOOVEEn - tilalle löytyi nopeasi tuttu mies

Kanadalaishyökkääjä Colton Kerfoot jättää KOOVEEn - tilalle löytyi nopeasi tuttu mies

Kanadalaishyökkääjä Colton Kerfoot on purkanut sopimuksensa KOOVEEn kanssa henkilökohtaisiin syihin vedoten ja palannut kotimaahansa. 24-vuotias hyökkääjä ehti edustaa KOOVEEta kuudessa mestisottelussa.

Lue lisää
Juuso Välimäki palaa Ilvekseen lainasopimuksella

Juuso Välimäki palaa Ilvekseen lainasopimuksella

NHL-seura Calgary Flamesin puolustaja Juuso Välimäki, 21, liittyy Ilveksen riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksen kasvatti palaa Pohjois-Amerikkaan Flamesin harjoitusleirin käynnistyessä.

Lue lisää
Joona Koppanen lainasopimuksella Kooveen riveihin Boston Bruinsista

Joona Koppanen lainasopimuksella Kooveen riveihin Boston Bruinsista

Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen lainasopimuksella Kooveen riveihin. Koppanen nähdään kokoopanossa jo sarja-avauksessa Tutoa vastaan tulevana torstaina.

Lue lisää
Lukas Dostal jatkaa Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella

Lukas Dostal jatkaa Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella

Ilves on tehnyt NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, jonka myötä maalivahti Luká¹ Dostál, 20, aloittaa tulevankin kauden Ilveksessä.

Lue lisää