Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VaLePa jatkoon Suomen Cupissa

VaLePa jatkoon Suomen Cupissa

 

VaLePalle riitti lentopallon Suomen Cupin jatkopaikkaan kaksi erävoittoa toisesta osaottelusta Rantaperkiön Iskua vastaan. VaLePa vei vaaditut erät vakuuttavasti keskiviikkoillan ottelussa, kun Isku kaatui Pyynikillä eränumeroin 0-3 (18-25, 18-25, 21-25).

VaLePa voitti ensimmäisen osaottelun viikko sitten Sastamalassa 3-0 (25-14, 25-21, 25-13).

– Kaverilla oli alla tuplavierasreissu viikonloppuna, ja me ollaan myös pelattu paljon, joten ei kummallakaan varmaan hirveän hyvä lentokeli ollut. Meillä on nyt kuuteen päivään kolme peliä. Mutta se mitä lähdettiin hakemaan, niin se saavutettiin, ja se oli ykkösjuttu. Kaikki pelikuntoiset pelaajat pääsivät näyttämään, VaLePan valmentaja Sami Kurttila sanoi.

VaLePa lähti otteluun ykköskuusikollaan, ja lepuutti miehiä vasta jatkopaikan ratkettua. Iskulla oli epäonnea ottelun alla, ja vakikuusikosta olivat sivussa passari Jordan Colotti ja keskitorjuja Tatu Härkönen.

– Hyvä pelituntuma viikonlopulta tosiaan oli. Reippaalla syötöllä lähdimme peliin ja onnistuimmekin, mutta VaLePan vastaanotto piti riittävän hyvin, emmekä pystyneet edes sillä horjuttamaan riittävästi. Rimpuiltiin se mitä pystyttiin, Iskun valmentaja Jussi Heino sanoi.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin molempien joukkueiden liberot: VaLePan Jarmo Korhonen ja Iskun Niko Lintula. Lintula on tullut avuksi ykkössarjajoukkueesta, kuten myös ottelun kolmannessa erässä pelanneet hakkuri Einari Koivisto ja passari Kasimir Luostarinen.

Iskun Cup-taival siis päättyi tähän, mutta VaLePa jatkaa tammikuussa pelattavaan Final Four -turnaukseen. Molempien joukkueiden valmentajat pitivät Suomen Cupia arvossa, varsinkin kun panoksena on perinteisesti paikka europeleihin.

– Nämä ovat erittäin hienoja pelejä urheilijoille. Monta päätä oli riipuksissa meidän puolella kahden erän jälkeen. Hyvin tulivat siihen nähden pelaamaan kolmatta erää, että poikia oikeasti harmitti putoaminen, Heino sanoi.

Seuraavaksi Isku kohtaa Mestaruusliigassa keskiviikkona 23.11. sarjajohtaja Hurrikaanin Loimaalla ja lauantaina 26.11. Oulun Ettan Pyynikillä.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää