Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pasi Palosesta KaLen valmennuspäällikkö

 

Pasi Palosesta KaLen valmennuspäällikkö


Tamperelainen lentopallon erikoisseura Kalevan Lentopallo on pestannut uudeksi valmennuspäällikökseen Pasi Palosen. Palonen huolehtii seurassa valmentajien kouluttamisesta ja kehittämisestä, koordinoi toimintaa ja vastaa valmennuksen linjauksista.

Pasi Palonen on 97-98 syntyneiden poikien maajoukkuevalmentaja ja hänellä on vahva tausta juniorityössä. Palonen on toiminut myös Lentopallon Mestaruusliigajoukkue Tampereen Isku-Volleyn päävalmentajana 2007-2008 ja kakkosvalmentaja 2004-2007. Viime vuosina Palonen on toiminut Isku-Volleyn urheilutoimenjohtajana.

- Koko suomalaisessa lentopallossa on ollut huoli siitä, että uusia pelaajia ei tule riittävästi. Me päätimme nyt Tampereella kääriä hihat ja tarttua toimeen.  Pyrimme KaLessa sekä nostamaan harrastajamääriä että kehittämään harjoittelua laadullisesti, Palonen kertoo.

Kalevan Lentopallo on Suomen vanhin lentopallon erikoisseura. Tamperelaisseuran päätavoite on ollut pitkään juniorityössä, mutta nyt panostusta päätettiin lisätä.

- Sekä poika- että tyttöjuniorimme menestyivät tällä kaudella hyvin omissa sarjoissaan, joten seuran johtokunta päätti tehdä selkeän panostuksen juniorityöhön. Palosen saaminen seuran valmennuspäälliköksi on iso askel oikeaan suuntaan. Toivomme, että harrastajamäärät kasvaisivat ensi kaudella ja saisimme myös uusia vetäjiä joukkueille, Kalevan Lentopallon puheenjohtaja Ari Kuusela kertoo.

Uusi valmennuspäällikkö Palonen ryhtyy heti toimeen ja jo kevääksi ja kesäksi on luvassa uutta toimintaa.
- Tänä keväänä olen yhteydessä kouluihin ja tarkoitus on käydä ohjaamassa opettajille sitä, miten lentopallon alkeita voi opettaa.  Myöhemmin käymme vetämässä kouluissa myös mallitunteja. Kesällä pyöritämme ohjattua aamuharjoittelua junioreille, Palonen sanoo.

Ensi kaudeksi Kalevan Lentopalloon on tulossa joukkueet A-, B-, C- ja D-tytöille ja A-, B ja C -pojille. Lisäksi seura järjestää pallokouluja alakouluikäisille.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle
Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää