Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hurrikaani iskee Pyynikille

Hurrikaani iskee Pyynikille

 

Rantaperkiön Isku kohtaa Suomen Cup-hopeajoukkue Hurrikaanin lauantaina 13.2. klo 17.00 lentopallon Mestaruusliigan ottelussa. Ennen liigaottelua Pyynikillä kohtaavat miesten ykkössarjajoukkueet Isku2 ja Hurrikaanin farmijoukkue Loimaan Jankko klo 12.00.

Tuore Suomen Cupin hopeajoukkue ja liiganelonen Hurrikaani vaikuttaa päässeen yli vaikeista ajoista. Talven aikana tulokset eivät olleet aina odotetut eikä peli-ilme tyydyttänyt kotiyleisöä, mutta viimeistään otteet Suomen Cupin finaalissa näyttivät, että joukkue on päässyt taas odotetulle tasolle. Aiemmin ottelukohtaisella sopimuksella pelannut maajoukkuekeskitorjuja Konstantin Shumov teki joukkueeseen toivotun, loppukauden kestävän sopimuksen.

Isku ja Hurrikaani ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti aiemmin ja molemmilla kerroilla Hurrikaani on ottanut 3-1 –voiton. Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran Pyynikillä, katsomossa saatiin nauttia hienoista taistelupalloista. Hurrikaanin korkealta ja kovaa lähtenyt hyökkäys tuotti Iskulle ongelmia. Hurrikaani on hyökännyt vahvasti varsinkin hakkuri Mohamed Alhachdadin kautta. Myös Iskun liberon Aleksin veli Tomi Mutka pelasi erinomaisen ottelun Pyynikillä.

Iskun peli on ailahdellut jonkin verran. Helmikuun ensimmäisessä kotiottelussa Isku otti upealla pelillä voiton liigakolmonen LEKA Volleysta. Seuraavassa ottelussa joukkue ei taas pystynyt antamaan parastaan Pielaveden Sampoa vastaan. Olisiko taas huippupelin vuoro, kun Heinon suojatit ovat päässeet viikon verran hiomaan otteitaan kirvelevän tappion jälkeen?

Hurrikaanilla on meneillään kiireinen viikko. Sunnuntaisen Suomen Cupin finaalin jälkeen loimaalaiset ovat ehtineet kohdata Korson kotonaan ja lauantain Pyynikin vierailun jälkeen edessä on vielä kotiottelu Oulun Ettaa vastaan.

Ennen liigajoukkueiden kohtaamista Pyynikillä pelataan myös miesten ykkössarjan kamppailu. Iskun 2-joukkue saa myös vieraita Loimaalta, kun vastaan asettuu alempaa jatkosarjaa dominoiva Hurrikaanin farmijoukkue Loimaan Jankko. Kannattaa siis suunnata Pyynikille jo klo 12 lämmittelemään ykkössarjakamppailulla ennen liigaottelua!

Ottelu: RaIsku vs. Hurrikaani, Loimaa
Aika: la 13.2. klo 17.00
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Ammattikoulunkatu 20
Muuta: Miesten 1-sarjaottelu Isku 2 vs. Loimaan Jankko pelataan Pyynikillä klo 12.00 alkaen.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää