Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa saapuu lauantaina Spiralille elämän ja kuoleman otteluun

 
PoPa saapuu lauantaina Spiralille elämän ja kuoleman otteluun

Porin futsal-ylpeys on ajautunut puolivahingossa hieman huonoihin asemiin ajatellen playoff-pelejä, jotka varmasti ovat PoPankin tavoitteena. Yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista kauteen lähtenyt porilaissikermä on pisteen Ruutupaitojen perässä, mutta ottelun enemmän pelanneena. Jos PoPa ottaa Tampereella kuokkaansa ja samalla pahimmat kilpakumppanit napsivat täysiä pisteitä alkaa PoPalla olla kiire playoff-junaan. Toisaalta voitolla PoPa parantaa asemiaan tiukassa lopputaistelussa.

Ilves FS kärsi ensimmäisellä kierroksella Porissa 2-0 tappion ja tuo ottelu meinataan kuitata tasoihin Mansessa. Pelissä oltiin hieman epäonnekkaita, sillä pitkän kyttäilyn jälkeen PoPan maali tuli Ilves-pelaajan laitettua pallon omaan häkkiin ja niitti ottelulle meni tyhjiin.

Nyt on alustana tuttu muovimatto ja takana hyvin sujunut Tour de North. Porissa peli meni hieman asemasodaksi, mutta kotona Ilves meinaa jättää kyttäilyn muille ja aloittaa heti alusta rumputulen kohti ex-Ilves-vahti J. Ojanperää. Maajoukkueen ykköskassari joutui edellisellä kierroksella Mad Maxin maalitauluksi ja joutui antautumaan peräti 9 kertaa. Katsotaan kuinka Julli on saanut kerättyä itsensä tähän todella tärkeään matsiin.

Ilves FS tekee otteluun muutamia muutoksia kokoonpanoonsa ja antaa vastuuta parille todella nälkäiselle pelurille. Kuka nousee keltaisten ratkaisijaksi, viittoja olis lauantaina tarjolla...

PoPasta on pelikiellossa edellisestä ottelussa punaista kostopotkusta nähnyt J. Laitinen. Porilaisten joukkueesta kannattaa mainita vaarallinen vasuri J. Reinikka (10). Sekä tietysti maalinsuun tukkiva J. Ojanperä. Lisäksi joukkueesta löytyy useita maajoukkue-kandidaatteja, joten kovasta porukasta on kyse.

Tule Spiralille la klo 15.00 alkaen seuraamaan kahden kärkipään joukkueen vääntöä pisteistä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää