Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lisää jalkoja laidalle

ACE on tehnyt jatkosopimuksen laitapelaaja Juho Jumiskon kanssa. Kaudella 2019 vikkelää ja juoksukuntoista Jumiskoa nähtiin oikealla laidalla enimmäkseen laiturin tontilla, mutta joukkoon mahtui myös pari ottelua laitapuolustajan paikalla.

- Kieltämättä jatkosopimus tuntuu oikein hyvältä, pääsee jälleen olemaan osa kaikin puolin loistavaa joukkuetta. Karanteeniajan omatoimiset harjoitukset ovat olleet pääasiassa lenkkeilyä ja kovavauhtista juoksua. Nämä treenit ovat maistuneet entiselle juoksijalle erittäin hyvin, ja on ollut mukava huomata juoksukunnon kehittyminen, mutta kyllä tässä jo alkaa pelaamista kaipaamaan. – Jumisko

26-vuotiaan kemijärveläisen kauden katkaisi viime kesänä kuitenkin kotiottelussa NoPSia vastaan tullut reisivamma.

- Vammoilta en tosiaan ole säästynyt viime vuosina, kun edellinen futiskausi keskeytyi ensin heinäkuussa reisivammaan ja päättyi kokonaan elokuussa nilkkavammaan, joka kesti pitkälle talveen saakka, mutta sen jälkeen terveenä on pystytty. Tosin onhan tässä vielä aikaa rikkoa useampikin paikka ennen kuin pelit alkavat.

- Juholla on erikoisominaisuuksina järjetön juoksuvoima ja nopeus. Samalla Juholla on nopea reagointikyky, räjähtävä kiihdytys ja erinomainen tasapaino, joten näistä ominaisuuksista saa kyllä aika kattavan paketin 1vs1-pelaamiseen niin ylös- kuin alaskin päin. Viime kaudella Juho pelasi jonkin verran laiturin ohella myös laitapuolustajaa, mutta ehkäpä tälle kaudelle ennakkokaavailuissa mietitään Juhoa ensisijaisesti laiturin paikalle. Intressinä meillä on saada näitä erikoisominaisuuksia näkymään eritoten hyökkäyspäähän. Hienoa, että saatiin Juho mukaan, nimittäin meillä alkaa tämänkin myötä olemaan ylärekisterissä aikamoinen orkesteri kasassa. – Kaipainen

Jumisko on ainakin futsalista monelle ACE:a seuranneelle tuttu pelimies. Kuluneeksi talveksi mies siirtyi Futsal-Liigaa pelanneen PP-70:n riveihin. Jalkapallon puolella Jumisko kuitenkin päätti pukea aiemmalta kesältä tutun paidan, ja hänellä on selkeät tavoitteet sekä omalta että joukkueen osalta. Ykköstavoite on kuitenkin pysyä koko kauden terveenä.

Joukkue on täynnä hyvä yksilöitä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, joten viihtyvyydestä ei ainakaan ole pulaa. Joukkueelta odotan tasaisempaa suorittamista koko kauden ajan. Sijoitusta lähdetään tietysti parantamaan! Omat tilastot jäivät kaudella karusti kiikareille, joten muutama maali voisi olla kiva plussa joukkueen menestyksen lisäksi. Toivottavasti pandemia alkaisi hellittää ja saataisiin vietyä kausi edes jollain tavalla läpi kesän ja syksyn aikana.

Lähde: acestudiantes.fi


Takaisin edelliselle sivulle


ACE - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää
Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilves FS palaa kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen kotikentälleen, jonne saapuu sarjakakkonen KaDy.

Lue lisää