Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen. Hyökkääjän paikalla viihtyvä 23-vuotias pelimies pystyy pelaamaan myös laidalla tai ylempänä keskikenttänä.

Eric Bullock siirtyy TamUun Nokian Palloseurasta, jossa hän pelasi edellisen kauden tehden kymmennen maalia 18 Kolmosen ottelussa. Jalkapallokoulutuksensa Bullock on hankkinut Valkeakoskella, jossa hän kävi läpi Hakan juniorimyllyn nousten jopa edustuksen harjoitusrinkiin. Valkeakoskella nuori mies sai myös ensimmäiset kosketuksensa miesten peleihin, kun hän A-juniorien SM-sarjan lisäksi pelasi Kolmosen pelejä PS-44:ssä.

Bullock voikin olla tuttu Sinipaitoja seuranneille TamUn edellisen Kolmosen kauden avauksesta, jossa hän oli Tehtaan kentällä Pallo-Seppojen parhaimmistoa TamUn 0–1-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa.

Palloseppojen jälkeen Bullock muutti Helsinkiin, jossa hän pelasi Kolmosta HPS:ssä, josta tie vei Tampereelle TPV-paitaan. Siellä Bullock pelasi myös TamUa vastaan Tampereen derbyissä, ja oli mukana nostamassa TPV:tä Ykköseen. Kakkosessa 17 pelissä vyölle kertyi kolme maalia.

”Bullock on toki hyökkääjä, mitä meillä jo on paljon, mutta ei ehkä kuitenkaan vielä ihan saman tyyppistä. Eric on innokas juoksemaan selustaan linjan taakse, ja ihan niin puhdasta sellaista pelaajaa meillä ei vielä ollut”, perustelee päävalmentaja Jukka Listenmaa vielä yhden lisähyökkääjän signaamista joukkueeseen.

”Hän on myös varsin nopea kaveri, joten hän tuo jälleen yhden uuden variaation meidän pelaamiseen”, jatkaa Listenmaa.

Listenmaan mukaan Bullock on osoittanut harjoituksissa olevansa täydessä kunnossa, joten sisäänajovaiheelle ei ole tarvetta.

”Eric oli mukana jo viime viikolla, kun treenasimme jopa suhteellisen kovaa. Viime viikon torstaina meillä oli siihen asti kevään kovin tempopelitreeni, eikä hänellä ollut pienintäkään ongelmaa jaksamisen suhteen.”

BULLOCK TÄHYÄÄ SATEENTEKIJÄKSI

Nyt uusi kausi käynnistyy Tampere Unitedissa ja Bullock odottaa jo kovasti tositoimiin pääsyä.

”Epidemian vuoksi siirtynyt kauden avaus on nostanut nälkää”, Bullock toteaa.

”Joukkueena odotan tasaista ja nousukiitoista suorittamista. Meillä on tälle sarjatasolle kova rosteri kasassa, joten totta kai tavoite on pelata sarjatasoa pykälää korkeammalla kauden päätyttyä”, summaa Bullock joukkueen odotuksia alkavaan kauteen.

Viime kaudella hyökkääjä pääsi kaksinumeroiseen maalilukuun, ja maaleja hän aikoo mättää myös tänä vuonna.

”Hyökkääjänä henkilökohtainen tavoite on olla se sateentekijä ja tehdä paljon maaleja”, Bullock kertoo.

”En ole näin isolle ja sitoutuneelle kannattajajoukolle päässyt pelaamaan, mutta olen sivusta seurannut Sinikaartin upeaa tekemistä. Onkin mahtavaa päästä nyt viimein pelaamaan teille. Pidetään sama kova pöhinä päällä peleissä!” Bullock lähettää terveiset kannattajille.

Lähde: tampereunited.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere United - logo

TamU - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDanila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää