Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen. Hyökkääjän paikalla viihtyvä 23-vuotias pelimies pystyy pelaamaan myös laidalla tai ylempänä keskikenttänä.

Eric Bullock siirtyy TamUun Nokian Palloseurasta, jossa hän pelasi edellisen kauden tehden kymmennen maalia 18 Kolmosen ottelussa. Jalkapallokoulutuksensa Bullock on hankkinut Valkeakoskella, jossa hän kävi läpi Hakan juniorimyllyn nousten jopa edustuksen harjoitusrinkiin. Valkeakoskella nuori mies sai myös ensimmäiset kosketuksensa miesten peleihin, kun hän A-juniorien SM-sarjan lisäksi pelasi Kolmosen pelejä PS-44:ssä.

Bullock voikin olla tuttu Sinipaitoja seuranneille TamUn edellisen Kolmosen kauden avauksesta, jossa hän oli Tehtaan kentällä Pallo-Seppojen parhaimmistoa TamUn 0–1-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa.

Palloseppojen jälkeen Bullock muutti Helsinkiin, jossa hän pelasi Kolmosta HPS:ssä, josta tie vei Tampereelle TPV-paitaan. Siellä Bullock pelasi myös TamUa vastaan Tampereen derbyissä, ja oli mukana nostamassa TPV:tä Ykköseen. Kakkosessa 17 pelissä vyölle kertyi kolme maalia.

”Bullock on toki hyökkääjä, mitä meillä jo on paljon, mutta ei ehkä kuitenkaan vielä ihan saman tyyppistä. Eric on innokas juoksemaan selustaan linjan taakse, ja ihan niin puhdasta sellaista pelaajaa meillä ei vielä ollut”, perustelee päävalmentaja Jukka Listenmaa vielä yhden lisähyökkääjän signaamista joukkueeseen.

”Hän on myös varsin nopea kaveri, joten hän tuo jälleen yhden uuden variaation meidän pelaamiseen”, jatkaa Listenmaa.

Listenmaan mukaan Bullock on osoittanut harjoituksissa olevansa täydessä kunnossa, joten sisäänajovaiheelle ei ole tarvetta.

”Eric oli mukana jo viime viikolla, kun treenasimme jopa suhteellisen kovaa. Viime viikon torstaina meillä oli siihen asti kevään kovin tempopelitreeni, eikä hänellä ollut pienintäkään ongelmaa jaksamisen suhteen.”

BULLOCK TÄHYÄÄ SATEENTEKIJÄKSI

Nyt uusi kausi käynnistyy Tampere Unitedissa ja Bullock odottaa jo kovasti tositoimiin pääsyä.

”Epidemian vuoksi siirtynyt kauden avaus on nostanut nälkää”, Bullock toteaa.

”Joukkueena odotan tasaista ja nousukiitoista suorittamista. Meillä on tälle sarjatasolle kova rosteri kasassa, joten totta kai tavoite on pelata sarjatasoa pykälää korkeammalla kauden päätyttyä”, summaa Bullock joukkueen odotuksia alkavaan kauteen.

Viime kaudella hyökkääjä pääsi kaksinumeroiseen maalilukuun, ja maaleja hän aikoo mättää myös tänä vuonna.

”Hyökkääjänä henkilökohtainen tavoite on olla se sateentekijä ja tehdä paljon maaleja”, Bullock kertoo.

”En ole näin isolle ja sitoutuneelle kannattajajoukolle päässyt pelaamaan, mutta olen sivusta seurannut Sinikaartin upeaa tekemistä. Onkin mahtavaa päästä nyt viimein pelaamaan teille. Pidetään sama kova pöhinä päällä peleissä!” Bullock lähettää terveiset kannattajille.

Lähde: tampereunited.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere United - logo

TamU - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää