Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic nousi voiton päähän naisten mestaruudesta

 

Classic nousi voiton päähän naisten mestaruudesta


Tampereen Classic siirtyi voiton päähän salibandyn naisten Suomen mestaruutensa napattuaan toisen voittonsa SB-Prosta. Numerot tänään Tampereella olivat 5-0 (1-0, 0-0, 4-0), ja Classic johtaa finaalisarjaa voitoin 2-1. Mestaruus on katkolla torstaina Vantaalla.

Kolmannen loppuottelun avauserä oli varovaista pelaamista, ja maalipaikat jäivät vähiin. Ainoa osuma nähtiin kun Nina Rantala pääsi nousemaan keskialueen katkon jälkeen maalille ja harhauttamaan maalivahti Laura Loisan. Sama jatkui toisessa erässä, jossa SB-Pro rakensi muutaman hyvän hyökkäyksen mutta hukkasi ne viimeistään epätarkkaan viimeiseen syöttöön.

Eroa alkoi syntyä päätösjaksolla. Palloa kuljettaneen Pro-puolustajan kaatuminen keskialueella avasi Classicille ylivoimahyökkäyksen, josta Hanna Sipiläinen viimeisteli varmasti 2-0, ja kohta Sipiläinen ohjasi jo 3-0 Katri Luomaniemen kulmapisteeltä lähettämästä pallosta. Classicin neljännen osuman nosti maalin edestä Nina Rantala, jolle pallon taisteli päädystä Eliisa Alanko.
SB-Pro oli pääsemässä yrittämään kavennusta ylivoimalla, mutta turhautumisen merkit näkyivät, ja tilanteessa rikottu Mira Wickman kuumeni itselleen kaksiminuuttisen kostotuuppauksesta. Tasavajaalla Classic hallitsi palloa, ja Katri Luomaniemi kiskaisi terävällä rannelaukauksella loppunumerot.
Myös SB-Pron illan parhaat maalipaikat osuivat pelin ratkettua kolmanteen erään, mutta maalinsa puhtaana pitänyt Jonna Mäkihonko venyi joka kerta pallon tielle.

- Puolustettiin tänään hyvin, Classicin päävalmentaja Irina Peltola kiitti joukkuettaan.
- Vastustaja ei ollut yhtä terävä kuin edellisissä otteluissa, ja itse oli tehty omaan peliin pieniä muutoksia. Kaksi erää oli kuitenkin tosi tiukkaa vääntöä.  Vastustajalla oli varsinkin toisessa erässä paikkoja laittaa takatolpilta tyhjiin, mutta he kuitenkin onneksi pyyhkäisivät pallosta vain pölyt. Lopussa vastustaja sitten jo luovutti ja meidän pelaajamme pääsivät nautiskelemaan kentällä.
Peltola muistutti kuitenkin, että finaalisarja on vielä auki.
- Huomenna saadaan taatusti vastaamme erilainen vastustaja eikä tällainen esitys riitä. Omaa peliä pitää parantaa.

SB-Pron valmentaja Sami Saarikoski tiesi syyt selvään tappioon.
- Classic viisi, me nolla, ja syy oli se, ettei saatu tänään palloja maalipaikkoihin. Tehtiin tyhmiä ratkaisuja pallon kanssa ja keskittyminenkin oli tänään jossain muualla. Loppua kohden jouduttiin sitten avaamaan peliä ja pelaamaan upporikasta tai rutiköyhää, ja tänään se meni näin. Nyt on onneksi tilaisuus katsoa heti bussissa videolta, mitä tehtiin väärin. Yö on aikaa keksiä, mitä huomenna tehdään toisin.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandy Club Classic - logo

Classic - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää