Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee teki hukkareissun Turkuun

 

Koovee teki hukkareissun Turkuun


Kooveen miesten edustusjoukkue pelasi maanantaina heikohkon vierasottelun Turun Palloseuraa vastaan ja hävisi ottelun selkein 5-1(1-1,2-0,2-0)-lukemin. Vierasjoukkue ei saanut omaa peliään kuntoon. kun ainoastaan ajoittain. Kotijoukkue taasen onnistui pitämään hyvän peli-ilmeen kasassa koko 60-minuuttisen ajan.

Tps:n tehomies Jens Riska kirjautti ottelussa kaikkiaan 1+3 ja aloitti ottelun maalinteon siirretyn rangaistuksen aikana minuutin pelin kohdalla. Vieraiden viime otteluiden tehomies Lasse Salminen onnistui ensimmäisessä erässä tekemään joukkueensa ainokaisen Miro Lehtisen syötöstä ja ensimmäiselle tauolle mentiin 1-1-tasalukemissa.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen kannalta hyvin ja Riska syötti kahteen ensimmäiseen minuuttiin kaksi maalia, joista ensimmäinen syntyi ylivoimalla. Maalien makuun pääsivät Joni Lempiäinen ja Jarkko Penttinen. Koovee ei saanut toisessa erässä peliään missään vaiheessa soljumaan ja kotijoukkue ansaitsi 3-1-johtoasemansa.

-Erien alut olivat meiltä heikkoja. Eka erä vielä ihan ok. Toinen sitten kokonaan Tepsille. Tps liikkui hyvin, meillä ei kulkenut ollenkaan, kommentoi valmentaja-joukkueenjohtaja Juuso Jehkinen joukkueen kahta ensimmäistä erää.

Kotijoukkueen hyvä ilme kesti loppuun asti

Kolmannessakin erässä turkulaiset aloittivat vahvasti ja ajassa 45.08 lukemat olivat jo 5-1 Riku Kekkosen ja Lempiäisten osumien myötä. Koovee sai erän loppua kohden pelinsä pikkuhiljaa raiteilleen muttei onnistunut tänään maalinteossa totutulla tavalla. Kotijoukkueen Pyry Luukkonen torjuikin huimalla 95%:n todennäköisyydellä laukauksia. Näin ollen lukemat 5-1 jäivät voimaan.

-Tuli seurattua pari Tps:n edellistä peliä videolta ja kaikissa niistä pelasivat hyvin, joten sarjasijoitus pistää vähän ihmettelemään. Vastustajan veskari pelasi hyvin, eikä onnistuttu maalinteossa. Pari enemmän oltaisiin voitu tehdä. Vastustajalla Riska oli myös hyvä. Yv ei tänäänkään toiminut ja siitä pitäisi saada turha puristus pois, analysoi Jehkinen ottelun kokonaiskuvaa.

Koovee menetti mitä todennäköisimmin kotietunsa maanantaiseen tappioon, vaikka Oilersinkaan loppuohjelma ei ole kaikkein helpoimmasta päästä. Kooveen ei auta muuta kuin yrittää ottaa voitot lopuista peleistä ja lopullinen sijoitus on sitten muiden käsissä. Pelillistä kehitettävääkin riittää vielä runkosarjan loppua kohden ja muun muassa ylivoima tulisi saada kuntoon.

-Ei tämän päivän tulos vaikuta meidän loppukauden peleihin. Pleijareissa pelataan sitten vaikka enemmän vieraissa, mutta se ei tekemiseemme vaikuta. Runkosarjan loppuja pelejä lähdetään joka tapauksessa voittamaan, kommentoi Jehkinen loppukauden kamppailuja.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää