Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen naisilla edessä isojen haasteiden viikonloppu

 

Kooveen naisilla edessä isojen haasteiden viikonloppu


Naisten edustuksella on edessä runkosarjan haasteellisin viikonloppu. Tai itse asiassa samat ottelut pelattiin perättäisinä päivinä myös syksyllä - silloin SB-Pro voitti Kaukajärvellä niukasti 4-3 ja NST Lappeenrannassa selvästi 6-0. Molemmat viikonlopun vastustajat taistelevat runkosarjan voitosta, joten yksikin piste olisi Kooveelta jo mainio suoritus. Lauantain vierasottelua voi seurata Koovee Livessä tai Hyvinkään Martinhallissa alkaen kello 17. Pyhänä kello 15.45 Kaukajärvellä otetaan mittaa NST:stä.

On itse asiassa vaikea valita, että kumpi joukkueista olisi realistisemmin kaadettavissa. Tuoreen cup-mestarin SB-Pron maalisuhde tämän vuoden kolmessa ensimmäisessä liigaottelussa on 34-8, mutta se on sentään hävinnyt kauden aikana kolme ottelua. NST on tehnyt myös vakuuttavaa jälkeä, se on hävinnyt vain OLS:lle ja SB-Prolle. Lauantaina nakkisormet ottavat käsittelyyn Indiansin.

Joko olisi yllätyksen aika?

Naisten edustus ei ole vielä tällä kaudella kertaakaan pystynyt voittamaan sarjan viittä kovinta joukkuetta. Joko nyt olisi yllätyksen aika? Lähellä se on sentään ollut, sillä sarja-avauksessa tasattiin pisteet Tiikereiden kanssa, ja SB-Prolle hävittiin vain maalilla. Valmentaja Hanna Palomäki lähtee viikonloppuun luottavaisin mielin.

- Meillä on sen verran kova joukkue, että lähdemme ennakkoluulottomasti pelejä voittamaan. Paineet luovutan kuitenkin täysin vastustajille, eli me olemme se Daavid, joka lähtee reippaasti kokeilemaan Goljatin kestävyyttä. Kaikkihan kai tietää miten siinä alkuperäisessäkin matsissa kävi, ja siihen on meilläkin hyvät mahdollisuudet. Se vaatii 120 minuuttia sitä omaa parasta peliä.

Palomäki kaipaa joukkueelta rentoutta, rohkeutta ja kovaa asennetta.

- Hyökkäyspelaamisessa ollaan päästy ihan mukavaan iskuun viime aikoina, ja onnistumisia on tullut laajalle rintamalle. Samaa settiä on toivottavasti luvassa nytkin. Hyökkäyspäässä ja pallollisessa pelissä muutenkin meidän pitää olla rohkeita ja röyhkeitä ja pelata jokainen tilanne loppuun asti. Maalinteossa on kyse paitsi taidosta, myös halusta.

SB-Pron ja NST:n hyökkääjät ovat liigan kermaa, joten töitä saa tehdä.
- Puolustaminen on ennen muuta asennepelaamista. Taisteluilmeen täytyy olla hurja. Viime peleissä joukkue on näyttänyt minkä tason suorituksiin ja tahtopelaamiseen se pystyy, joten rauhallisin mielin taisteluja odottelen.

SB-Pro - N1
Hyvinkään Martinhallissa lauantaina kello 17.00

N1 - NST
Kaukajärvellä (Juvankatu 16) sunnuntaina kello 15.45

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää