Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves lauantaina Ouluun

 

Ilves lauantaina Ouluun


Futsal-Liigan pelit jatkuvat lauantaina, jolloin Ilves FS matkustaa Ouluun pelaamaan Tervareita vastaan. Otteluparissa vastakkain ovat Ilveksen pitkälle hiottu joukkuepeli ja Tervareiden hyökkäysvoittoinen sooloilu. Molemmat pelitavat ovat tuottaneet tulosta, sillä Ilves on tehnyt Futsal-Liigan tällä kaudella eniten maaleja ja Tervarit toiseksi eniten.

Ilves-pelaajien lauantai menee kokonaan pelireissulla. Bussimatka kohti Oulua alkaa aikaisin aamulla ja paluu Tampereelle on vasta sunnuntain puolella. Pitkät pelireissut ovat parhaita joukkuehengen kohottajia, varsinkin jos tuliaisina on täydet kolme sarjapistettä.

Sarjajohdossa oleva Ilves FS joutuu Oulussa tulemaan toimeen ilman kahta peluriaan, sillä Jani Nyblom ja Raimo Sokka ovat näillä näkymin poissa kokoonpanosta muiden kiireiden takia. Myös juuri pojan saanut Timur Inapshba on epävarmojen listalla.

Onneksi Ilves-ringistä löytyy laajuutta. Jokainen kentällä oleva Ilves-peluri on mahdollinen ottelun ratkaisija, josta kertoo myös se että Ilveksen ykköskentällisestä jokainen on pelannut yli piste per peli tahdilla tällä kaudella. Kovimmassa vireessä viime peleissä ovat olleet vastustajalle pitelemättömät Joni Pakola ja Inapshba.

Otteluparissa vastakkain on kaksi eniten maaleja tämän kauden Futsal-Liigassa tehnyttä joukkuetta. Ilves on tehnyt keskimäärin 6 maalia per ottelu ja päästänyt vain 2,5 maalia per ottelu. Myös Tervarit ovat kunnostautuneet hyökkäyspäässä 5,6 maalilla per ottelu, mutta myös omissa on soinut 4,5 kertaa ottelussa, mikä tarkoittaa muhkeaa 10,1 maalia per ottelu yhteensä. Joukkueen peleissä voikin puhua maalitakuusta.

Tervareiden ykköspelaajaksi on tällä kaudella noussut Oskari Tervo, joka on kerännyt eniten pisteitä ja veikkaustähtiä Tervareiden pelaajista. Vikkelä molemman suunnan pelaaja löytyy pistepörssistä komeasti kolmannelta sijalta 13+9 tehoilla. Viime ottelussa Tervarit teurasti Loiskeen 6-12 lukemin ja Tervo saalisti itselleen 2+2 tehot. Toisen maalinsa Tervo teki hienon yksilösuorituksen päätteeksi.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää