Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee matkaa seuraavaksi Loviisaan

 

Koovee matkaa seuraavaksi Loviisaan


Miesten edustusjoukkue jatkaa runkosarjan pelejään jälleen perjantaina, kun se matkaa Loviisan Torin vieraaksi ja televisiokameroiden ihailtavaksi. Joukkue palasi voittokantaan keskiviikon Erä-voiton myötä. Kotijoukkueella on taasen edessään jo neljäs peli viikon sisään ja se koki keskiviikko-iltana kirvelevän tappion SSV:lle.

Loviisan Tor on parantanut kauden mittaan otteitaan huomattavasti. Joukkueen runko koostuu pitkälti paikallisista pelimiehistä, vaikka mukaan mahtuu muutama maailmaa nähnyt huippupelaajakin kuten Joni Niiranen ja Peik Salminen. Andreas Hietala on ollut erinomainen tällä kaudella, kuten Niklas Niiranenkin. Maalivahti Teemu Kortelainen on hyvä veräjänvartija.

Paikallisuus on kuitenkin yksi joukkueen vahvuuksista ja erinomainen kotiyleisö pystyykin sytyttämään ainoastaan 16-henkisen miehistön ilmiliekkeihin kotiluolassa pelatessa. Tor pelaa huomattavasti varovaisempaa peliä, kuin Koovee ja luottaa vahvoihin vastahyökkäyksiin. Ensimmäisessä kohtaamisessa Koovee oli selkeästi parempi kotonaan, mutta Loviisassa tilanne on taas täysin toinen. Joukkuetta luotsaa Iiro Parviainen.

Vierasjoukkue janoaa lisävoittoja

Koovee on esittänyt läpi kauden erinomaisia otteita varsinkin kotonaan, mutta edelleenkään ei voida puhua mistään mairittelevasta vierassaldosta. Kuitenkin joulua edeltäneet viikot osoittivat, että joukkue pystyy kaatamaan kenet tahansa, missä tahansa. Ennen joulukuuta vaivannut tehopelaajien puute muualta, kuin ykkösvitjasta on jälleen nostanut päätään viime otteluissa. Joukkue saanee kuitenkin kaikki runkopelaajansa mukaan, joten mahdollisuuksia onnistumisiin tarjotaan tv-kameroiden kera. Joukkueen pelityyli puree edelleen mainiosti, mutta peruuttelevat vastustajat aiheuttavat ajoittaista päänvaivaa, joka ei ainakaan helpota perjantaista ottelua. Salibandykulttuurillisesti perjantain ottelu on mitä parhainta pelaajien kannalta ja näyttää esimerkkiä myös muiden joukkueiden kannattajien suunnalle.

Maalille Koovee asettaa lähes varmasti hyvin esiintyneen Joni Järviön. Loukkaantumisista kärsinyt Tapio Kinnunen kirmasi keskiviikon ottelussa, kuin gaselli, eikä mikään tuntunut hidastavan miehen menoa. Pakkiparissa Valtteri Sainio- Eemeli Salin yhdistyy kaikki tärkeät elementit modernin salibandyn suhteen. Joukkueen superlatiiveilla kuorrutettu juniori-ikäinen Mikko Immonen on edelleen huimassa vireessä. Marko Lahtinenkin pelasi jo omalla tasollaan keskiviikkona. Lasse Salmisesta ja Miro Lehtisestä on myös muodostunut mainio tutkapari kauden mittaan. Joukkuetta päävalmentaa Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain
Parviainen vs. Riihimäki
Lähtökohdat otteluun?

Parviainen:
-Kooveeta vastaan jälleen neljäs peli viikon sisään, ettei ihan paras lähtökohta ole. Hiukan väsyneitä ollaan, mutta omiini luotan.

Riihimäki:
-Lähtökohdat hyvät, kun on kaikki pelaajat pelillä. Viisikot taas kasassa ja pitkäaikaispotilaat mukana.

Poissaolot?

Parviainen:
-No tässä on enää 16 ukkoa jäljellä. Belasovsia yritettiin operoida muutamaan otteeseen, mutta ei miehestä ole enää tällä kaudella kentälle. Kolme kenttää jäljellä siis.

Riihimäki:
-Petteri Hulkko ja Eero Myllykangas.

Vastustajan vahvuudet?

Parviainen:
-Pystynyt pelaamaan hyvin ja erinomaista vauhtipeliä. Hyvä kausi heillä. Itselleni suurin yllättäjä. "Japi" on laittanut palaset kohdilleen.

Riihimäki:
-Siellä on takana kotihurmos ja Loviisassa on aina upeata pelata. Loviisan pelityyli on matala. Pallollinen peli on kohdallaan ja virheitä vältellään. Joukkueelta löytyy myös useita kovia pelimiehiä. "Pleijareihin" haluavat varmasti, ei helppo vastus siis. Parantanut koko ajan, veskari on hyvä.

Ottelun kulminaatiopisteet?

Parviainen:
-Vauhti pois. Viimeksi lähdettiin väsyneenä juoksemaan ja hävittiin ihan pystyyn. Viimeksi tehtiin myös virheitä, joista kotijoukkue sai pelinsä auki. Ei ole varaa virheisiin.

Riihimäki:
-Pallollinen peli. Kotiyleisö sytyttää pelaamaan. Virheet pois ja tempo sopivaksi. Meille vaarallisinta on pelata hitaalla temmolla.

Terveisiä vastustajalle?

Parviainen:
-Tervetuloa nauttimaan maan parhaasta fiiliksestä.

Riihimäki:
-Yleisölle sellaisia terveisiä, että pitäkää hyvää meteliä, niin on mukava pelata. Iso hatunnosto vielä siitä, että jaksavat kiertää ympäri maata mukana.
Ottelu alkaa klo 18.30 Nelonen pro1-kanavalla!

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää