Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ympyrä sulkeutui, Koistinen palasi kotiin

 
Ympyrä sulkeutui, Koistinen palasi kotiin

Keväällä 2006 Ville Koistinen suuntasi Ilveksestä taalakaukaloihin. Maanantaina oli aika julkistaa paluu Ilvekseen.

Kesällä 29 vuotta täyttävän Koistisen seitsemän vuoden sopimus saatiin sorvattua valmiiksi viime viikolla. Sopimus pitää sisällään mahdollisuuden pelata ulkomailla, mutta ensi kauden Koistinen pelaa Ilveksen takalinjoilla.

- Oli itselleni iso juttu, että saimme pitkän sopimuksen aikaan. Olen aina ollut Ilves henkeen ja vereen ja seurannut toimintaa tarkasti ulkomailtakin. Olen erittäin iloinen siitä, että pääsimme yhteisymmärrykseen, Koistinen kommentoi pitkää sopimustaan.

Koistisen mukaan ulkomaille lähtö tulevaisuudessa vaatii käytännössä sen, että sopimusta tarjotaan joko NHL:stä tai KHL:stä. Suomessa Koistinen ei voi sopimuskautensa aikana pelata muualla, mutta siihen ei ole halujakaan. Yhdeksi syyksi Ilveksen valintaan Koistinen mainitsikin mahdollisuuden palata kotikaupunkiinsa harjoittamaan ammattia.

- Ei minulla ole mitään intoa lähteä muita seuroja koluamaan vain sen takia, että mennään ja tullaan.

Amerikan-vuodet koulivat henkistä puolta

Ilveksestä lähtönsä jälkeen Koistinen on ehtinyt pelata NHL:ää Nashvillessä ja Floridassa, AHL:ää Milwaukeessa ja Rochesterissa sekä Elitserieniä Skellefteåssa.

- Varmasti ainakin henkisellä puolella on eroja lähtöhetkeen. Amerikan mailla koulittiin. Ja perhettä on tullut, mikä muuttaa ihmistä. Varmasti pelityylissäkin on muutoksia. Sen näette sitten, kun olen luistimilla.

Kahdella viime kaudella Koistinen on kärsinyt loukkaantumisista. Kauden 2009-10 alussa Koistinen loukkasi polvensa, minkä vuoksi kausi jäi 25 ottelun mittaiseksi.

Polvivamma aiheutti Koistiselle 11 kuukauden pelaamattomuuden. Ruotsissa kausi alkoi Koistisen oman arvion mukaan hyvin, mutta sitten tuli taantuma. Runkosarjan lopulla lonkkaan tuli pieni repeämä, joka vaati korjausta. Sen vuoksi pudotuspelit jäivät Koistiselta väliin. Täyteen harjoittelukuntoon Koistinen pääsee kuukauden sisällä.

- Treenaan punttisalilla ja kuntopyörällä. Lonkan suhteen on rajoitus vielä kesä- heinäkuun vaihteeseen. Ääriasentoihin vieminen on rajoittunutta, mutta minkäänlaisia kipuja ei ole.

Koistinen toivoo itse saavansa pelin uomiinsa loukkaantumisten vaivaamien kausien jälkeen. Pääasia on kuitenkin pystyä auttamaan joukkuetta menestymään.

- Lähdemme parantamaan viime kauden sijoitusta, joka oli positiivinen organisaatiolle. Joukkueen menestys on tärkeintä.

Lähde: ilves.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTapparalle viisi uutta pelaajaa

Tapparalle viisi uutta pelaajaa

Seitsemän SM-mitalia putkeen voittanut Tappara esitteli kauden 2019-2020 uuden joukkueensa tänään Ratinan kauppakeskuksessa.

Lue lisää
Välierässä Tappara ja HPK

Välierässä Tappara ja HPK

Liigakevät huipentuu mitaliotteluissa, kun neljä parasta on jäljellä. Runkosarjan ykkönen ja kakkonen eli Kärpät ja Tappara varmistivat omat ottelunsa suoraan neljällä voitolla.

Lue lisää
Kenestä tämän kauden mestari

Kenestä tämän kauden mestari

Tampereen Tappara eteni vahvalla peliesityksellä playoffien ensimmäisellä varsinaisella kierroksella jatkoon voitettuaan Lukon puhtaasti 4-0.

Lue lisää
Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Tappara lisää loppukaudeksi maalivahtiosastolleen 23-vuotiaan t¹ekkiläisen Miroslav Svobodan loppukauden kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Viime kaudella ensiesiintymisensä Ilveksen liigajoukkueessa tehnyt Oskari Laaksonen on noussut kasvattajaseurassaan isoon roolin.

Lue lisää
Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

23-vuotias laitahyökkääjä Matias Lehtonen siirtyy Tapparan riveihin koko loppukauden kattavalla sopimuksella. Vastaavasti Otto Mäkisen alunperin joulutaukoon saakka kestänyt lainasopimus TUTOon on jatkettu kestämään koko loppukauden ajan.

Lue lisää