Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarjan voitto kolmen kauppa

 
Runkosarjan voitto kolmen kauppa

Futsal-Liigan runkosarjan voitto ratkeaa launtaina pelattavalla sarjan viimeisellä kierroksella. Kolme joukkuetta, GFT, Ilves ja Tervarit taistelevat yhä kahdesta jaossa olevasta suorasta välieräpaikasta. Ilves kohtaa viimeisellä kierroksella pudotuspelipaikkansa varmistaneen KaDy:n.

Lähtökohdat viimeiselle kierrokselle ovat mielenkiintoiset, mutta varsin selvät. Vaikka GFT ja Ilves ovat sarjan kärjessä tasapisteissä, on GFT:n maaliero seitsemän maalia parempi, mitä on todella vaikea kiriä umpeen. Sarjakolmonen Tervarit on kaksi pistettä kaksikon takana, mutta selvästi heikommalla maalierolla.

Voitto viimeisessä ottelussa pitäisi riittää GFT:lle runkosarjan voiton varmistamiseen ja tasapelin pitäisi riittää Ilvekselle välieräpaikan varmistamiseen. Jos GFT tai Ilves häviää oman ottelunsa, on Tervareilla mahdollisuus nousta kahden parhaan joukkoon, jopa runkosarjan voittoon asti.

Ilveksellä on kolmikosta ennakkoon kovin vastus, sarjavitonen KaDy. Toista kauttaa Futsal-Liigassa pelaava KaDy hätyytteli alkukaudesta sarjan kärkeä, mutta tipahti maalinteko-ongelmien takia taistelemaan tosissaan pudotuspelipaikkansa eteen.

Viime viikonloppuna KaDy-pelaajien ruuti oli kuivaa ja 17 tehtyä maalia kahdessa ottelussa (vastassa TP-Kaarle ja Sievi Futsal) toivat kaksi voittoa ja pudotuspelipaikan. KaDy:n kovaan maalintekovireeseen piiskasi loukkaantumisen jälkeen pelikentille palannut Jukka Kytölä, joka iski paluuviikonloppuna komeat 2+8 tehot. Jukan tarjoiluista nautti varsinkin velipoika Mikko Kytölä, joka onnistui maalinteossa kuudesti, kasvattaen kauden maalimääränsä Futsal-Liigassa jo 18 osumaan.

Ilves tarvitsee lauantaisesta ottelusta vähintään tasapelin varmistaakseen kahden parhaan joukkoon pääsyn. Helppoja otteluita Ilveksen ja KaDy:n välillä ei kuitenkaan ole pelattu. Molemmat joukkueet ovat tunnettuja tarkasta puolustuspelistään, josta hyvänä esimerkkinä toimi marraskuussa pelattu Futsal Cupin ottelu, joka päättyi Ilveksen 1-0 voittoon. Silloinkin ainoa osuma tuli 6 metrin rangaistuspotkusta.

Viimeksi joukkueet kohtasivat tammikuussa Jyväskylässä pelatussa Futsal-Liigan ottelussa. Silloin KaDy näytti Ilvekselle mallia johtoasemassa pelaamisesta. KaDy johti ottelua puoliajalla 1-0 ja iski toisella puoliajalla aina paikan saatuaan tehokkaasti. Lopputulos 5-1 on Ilveksen tämän kauden suurinumeroisin tappio Suomessa pelatuissa otteluissa.

Kotikentällään Ilves lähtee hakemaan revanssia. Joukkue on ollut viime viikkoina hyvässä vireessä. KaDy:lle kärsityn tappion jälkeen Ilves on voittanut kolme peliä ja tasasi viime viikonloppuna pisteet GFT:n kanssa 2-2 lukemin.

Yksi joukkueen vankimmista tukipilareista, maalivahti Tuomas Kallioinen, on löytänyt jälleen loistavan torjuntavireen otteluiden panosten kasvaessa. Kallioinen pelasi nollapelin muutama kierros sitten Sievi Futsalia vastaan eikä joutunut antautumaan GFT:tä vastaankaan kuin rangaistuispotkuista.

Ilves FS - KaDy lauantaina 19.2. klo 15.00 alkaen Spiral-hallissa. Otteluun liput 6 euroa aikuisilta, pelipassilla 2 euron alennus ja alle 10v. ilmaiseksi.

Futsal on parasta paikanpäällä!

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää