Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rakkaat kilpakumppanit taistelevat runkosarjan voitosta

 
Rakkaat kilpakumppanit taistelevat runkosarjan voitosta

Taistelu Futsal-Liigan kärjessä huipentuu runkosarjan loppua kohden tultaessa. Ilves jatkaa edelleen piikkipaikalla, mutta sekä GFT että Tervarit hengittävät niskaan venyttäen taistelun kahdesta suorasta välieräpaikasta viimeisille kierroksille asti. Lauantaina Ilves pelaa toiseksi viimeisen runkosarjaottelun. Vastassa on Suomi-futsalin toinen suuri joukkue, Ilveksen rakas kilpakumppani, GFT.

Sarjatilanne ei voisi juuri kutkuttavampi olla ennen launtaina pelattavaa kärkikamppailua Ilves FS - GFT. Ilves johtaa sarjaa kolmella pisteellä, mutta sekä kolmen pisteen päässä oleva sarjakakkonen GFT että viiden pisteen päässä oleva sarjakolmonen Tervarit ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän. Marginaalit ovat todella pienet, sillä Ilveksen ja GFT:n maalierotkin ovat lähes identtiset. Jos GFT voittaa rästiottelunsa, nousee se maalieron turvin Ilveksen edelle sarjassa.

Pienten marginaalien takia runkosarjan voitto on edelleen molempien kärkijoukkueiden omissa käsissä. Voittamalla loput pelit voittaa runkosarjan. Toisaalta, yksi tappio voi tiputtaan niin Ilveksen kuin GFT:n jopa sarjakolmoseksi, jos Tervarit voittavat kaikki jäljellä olevat pelinsä.

Nelinkertaisen Suomenmestarin Ilveksen ja kolminkertaisen Suomenmestarin GFT:n kohtaamisissa voidaan puhua klassikko-otteluista. Tasaisten ja tilanteiltaan vaihtelevien pelien lisäksi lähes joka pelissä on ollut panosta. Ilves ja GFT ovat kohdanneet kahden viime kauden Futsal-Liigan finaaleissa, Futsal Cupissa, Super cupissa ja tällä kertaa pelataan runkosarjan voitosta.

Ilves on joukkueista ollut viime aikoina niskan päällä. Alkukaudesta pelatussa Super cupissa Ilves voitti selkein 7-4 (3-1) lukemin ja myös Espoossa pelattu sarjapeli päättyi hienon takaa-ajon jälkeen Ilveksen 2-3 (1-0) voittoon.

Ilveksen Jaakko Laitinen, Teemu Alatalo ja Jani Nyblom ovat kaikki olleet pitkään sivussa tositoimista, mutta viime ottelun vaihtopenkiltä seurannut Nyblom on GFT:tä vastaan käytettävissä. Edellisessä GFT ottelussa Nyblom iski kaksi maalia ja vastaava paluu parketeille kelpaisi lauantainakin. GFT:n suurin pelaajauutinen on alkukauden sivussa olleen Jani Modigin paluu pelaavaan kokoonpanoon. Modig on paluunsa jälkeen ehtinyt jo iskeä 3+1 tehot kahdessa ottelussa.

Saako Modig sytytettyä joukkueensa voittoon vai ottaako Ilves jo kauden kolmannen voittonsa GFT:stä? Vai päädytäänkö tasapeliin, jolloin Tervareille tarjoutuu mahdollisuus nousta tasapisteissä sarjakärkeen? Tervetuloa seuraamaan Futsal-Liigan runkosarjan huipennusta! Futsal on parasta paikan päällä!

Otteluun liput 6 euroa aikuisilta, pelipassilla 2 euron alennus ja alle 10v. ilmaiseksi. Kausikortti loppukaudeksi hintaan 10 euroa! Kausikortilla näet runkosarjan kaksi viimeistä kotipeliä ja saat alennusta pudotuspeliotteluista!

Ilves FS - GFT, Spiral-hallilla lauantaina 12.2. klo 14.00 alkaen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Teemu Alatalo

10.5.1985
Tiedot

JaakkoLaitinen

Jaakko Laitinen

16.1.1983
Tiedot

Jani Nyblom

27.1.1986
Tiedot


Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää