Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Futsal-Liiga jatkuu - Ilves sarjakärjessä

 
Futsal-Liiga jatkuu - Ilves sarjakärjessä

Futsal-Liiga jatkuu torstaina täydellä kierroksella. Ilves pitää yhä piikkipaikkaa sarjassa kahden pisteen erolla yhden ottelun enemmän pelanneeseen GFT:hen. Torstaina Spiral-hallille saapuu PoPa. Porilaiset ovat sarjassa seitsemänsinä, eli ensimmäisellä pudotuspelien ulkopuolisella sijalla.

Ilves FS:n viime vuosi oli täysiosuma: Suomenmestaruus, Super Cupin voitto, Futsal Cupin voitto, piirinmestaruus ja lohkovoitto UEFA Futsal Cupin karsintakierroksella. Vuosi 2011 käynnistyy kotoisen Futsal-Liigan merkeissä. Runkosarjaa on pelattu hieman yli puolet ja Ilveksen saldo on mainio 8 voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Ilvekselle joulutauko osui todella sopivaan rakoon. Viime vuoden lopulle osui loukkaantumissuma, jonka takia useampikin pelaaja joutui pelaamaan pelejä pienten vammojen kanssa eikä Ilves siltikään saanut täyttä kokoonpanoa kaikkiin otteluihin.

Ilves-lasaretti on tauon aikana tyhjentynyt ja kilpailu pelipaikoista käy taas kuumana. Viimeisin paluun tehnyt on Teemu Alatalo, joka iski kaksi maalia viime vuoden lopulla pelatussa Futsal Cupin finaalissa. Lisää paluun tehneitä pelaajia tarvitaan jatkossakin, sillä tammikuu on futsalin suhteen kiireellinen. Ilves pelaa tammikuussa yhteensä viisi ottelua jonka lisäksi myös maajoukkue pelaa tammikuussa viisi ottelua.

Torstaina Futsal-Liigan kotiottelussa vastaan astelee PoPa. Kausina 2007-2008 hopealla ja 2008-2009 pronssilla ollut porilaisjoukkue jäi viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle ja kova taistelu pudotuspeleihin pääsystä on jatkunut tälläkin kaudella. Joukkueen saldona on neljä voittoa, yksi tasapeli ja kuusi tappiota, jotka riittävät sarjataulukossa seitsemännelle sijalle.

PoPa tarvitsee reilusti lisää pisteitä päästäkseen pudotuspeleihin pääsevän kuuden parhaan joukkoon. Kuudetta sijaa pitävä KaDy on pelannut kaksi ottelua porilaisia vähemmän, mutta hankkinut jo kolme pistettä enemmän.

PoPa:n maaleista lähes puolet on tällä kaudella tehnyt Sami Rantala, joka on 16+4 tehoillaan pistepörssissä toisena. Toinen pisterikasta kautta PoPa:ssa pelaava pelaaja on Aapo Hakala (7+7). Lisää maaleja joukkue odottaa ainakin Joonas Laurikaiselta (1+4), joka on tällä kaudella ottanut sarjapeleissä enemmän punaisia kortteja kuin tehnyt maaleja.

Ilves - PoPa torstaina Spiral-hallilla klo 14:00 alkaen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää