Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Futsal-Liiga jatkuu lauantaina

 
Futsal-Liiga jatkuu lauantaina

Futsal-Liigan runkosarjaa on jäljellä enää kolme sarjakierrosta. Ilveksen urakka jatkuu lauantaina Porissa, jossa vastaan astelee tuttu joukkue vuosien varrelta, Porin Palloilijat.
Ilves ja PoPa kohtasivat viime kaudella neljä kertaa tasaisissa merkeissä. Runkosarjassa molemmat voittivat oman kotiottelunsa ja joukkueiden kohdatessa pudotuspeleissä voittivat molemmat joukkueet vieraissa. Ratkaisua jouduttiin lopulta hakemaan rangaistuspotkukilpailusta asti, jossa Ilves oli lopulta parempi. Molemmat joukkueet pääsivät kuitenkin mitaleille, Ilves hopealle ja PoPa pronssille.

Tällä kaudella joukkueiden välinen tasoero on ollut suurempi. Ilves on vahvoilla asemilla pudotuspelitaistelussa, mutta PoPa on ajautunut sarjataulukon alapuoliskolle ja joutuu yhä taistelemaan pisteistä varmistaakseen sarjapaikan ensi kaudelle. Ottelussa jaossa olevat pisteet tulisivat tarpeeseen kummalle joukkueelle tahansa, mikä lupaa hyvää ottelua ajatellen.

Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen vei Ilves nimiinsä selvällä 4-1 voitolla. PoPa oli ottelussa tosin siipirikkoisena, sillä kokoonpanosta puuttuivat niin Jarkko Reinikka kuin Vesa Lamminen. Varsinkin Reinikka on ollut tutkaparinsa Sami Rantalan kanssa mainiossa vireessä tällä kaudella. Pelaajat ovat tehneet kaksistaan melkein puolet PoPa:n maaleista.

Ilveksen tehot ovat jakaantuneet tasaisemmin ja ratkaisijoita on löytynyt laajalla rintamalla. Esimerkiksi 5 maalia tai enemmän kauden aikana tehneitä pelaajia löytyy Ilveksen riveistä (6) tuplasti porilaisiin (3) verrattuna. Eivätkä Ilveksen neljän maalin miehet, maajoukkuepelaajat Antti Teittinen ja Juha-Pekka Torvinen, aivan toivottomia tapauksia ole hekään.

Ilves on ollut viime aikoina todellisessa nosteessa voittaen seitsemän viimeisestä kahdeksasta pelistään. PoPa:n otteet ovat sen sijaan olleet vaihtelevammat. Toissapelissä PoPa aiheutti komeasti kauden ensimmäisen kotitappion KaDy:lle, mutta viime ottelu GFT:tä vastaan päättyi selkeään 8-1 vierastappioon.

Kotikentällä PoPa:n otteet ovat sen sijaan olleet tasaiset. Ainoat tappiot PoPa on kärsinyt tasaisten otteluiden jälkeen Tervareille (2-4) ja TPK:lle (4-5). Joukkue on myös pelannut kotonaan tasapelin niin sarjajohtaja GFT:n kuin viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävän Mad Maxin kanssa, joten helpolla Porista ei täysi pistepotti ole irronnut.

Ilvekselle täysi pistepotti kyllä maistuisi. Voitto petaisi hyvät asetelmat tiukassa pudotuspelitaistelussa ja voisi mahdollistaa jatkopaikan varmistamisen jo ennen viimeistä sarjakierrosta. Ilves kohtaa viimeisissä otteluissaan koko kauden mittaisessa tappiottomassa putkessa olevan GFT:n ja sarjapaikastaan kynsin ja hampain taistelevan Ruutupaidat, joten helppoja pisteitä ei ole Ilvekselle jaossa enää ainuttakaan.

Vaikka PoPa:n kotisaldo on hyvä, lähtee yhteenhioutunutta peliä viime aikoina esittänyt Ilves otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Ottelun ratkaisevat tekijät tulevatkin varmasti olemaan, miten hyvin Ilves onnistuu pysäyttämään PoPa:n tutkaparin Reinikka-Rantala, ja riittävätkö Ilveksen tekemät maalit täyteen pistepottiin. Joka tapauksessa tiedossa on varmasti näkemisen arvoinen ottelu, kuten niin monesti aikaisemminkin joukkueiden välisissä kohtaamisissa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää