Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves jatkoi pohjoisenkiertuettaan Ouluun ja hautasi Tervareiden playoff-haaveet

 
Ilves jatkoi pohjoisenkiertuettaan Ouluun ja hautasi Tervareiden playoff-haaveet

Ilves jatkoi Sievi-pelin jälkeen suoraan matkaansa Ouluun ja aloitti heti valmistautumisen sunnuntain Tervarit-otteluun.

Ottelu alkoi vasta klo 18.30, joten Ilvekset viettivät laatuaikaa Oulussa hyvän ruuan ja lepäilyn merkeissä. Ns. hotellikuolemaa yritettiin välttää kaikin keinoin ja hyvin siinä onnistuttiinkin, sillä Tervarit kaatuivat kotisalissaan numeroin 1-3.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja alkuvihellyksestä lähtien oli selvää, että Tervarit aikoivat tarttua kaikin voimin viimeiseen oljenkorteen taistelussa playoff-paikasta. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 07.44 kun Halmet ampui vaparin muurin ohi yläkulmaan ohi voimattoman T. Kallioisen.

Ilves kuittasi pelin tasoihin aikaan 12.37 JP Torvisen maalatessa A. Teittisen syötöstä. Heti seuraavassa vaihdossa P. Saukoniemi tarjoili upean syötön S. Kokkoselle, joka iski pallon läheltä ylös. Hieno maali.

Tervarien virhetili täyttyi jakson lopussa ja Torvinen pääsi kerran koittamaan 10m pilkulta tuloksetta. Tauolle siis tuloksesta 1-2.

Toisella jaksolla alkoi edellisen ottelun tärskystä toipuneen Rizvanin oma show. Mies rikkoi kiitettävästi koko jakson ja sai lopulta (vain) yhden keltaisen kortin vaivanpalkakseen vaikka tuli mm.tilanteen ulkopuolisena tönimään ja mesomaan Ilves-maalivahti Kallioisen iholle sen jälkeen kun Tervarien mies oli ajanut Tuopin Ilves-maalin perukoille. Melkoisten pellehyppyjen välissä mies ehti olemaan myös vaarallinen ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja maalitilin kartuttamiseen.

Kotijoukkueen virhetili oli täynnä ajassa 32.31 ja sen jälkeen pääsi Ilves kerran kympille ja kerran n. 6 metrin sivuvapariin maalivahtia vastaan. Kumpikin laukaus epäonnistui ja muitakin paikkoja tuhrittiin. Ilves yritti tehdä Tervarien maalivahdista sankaria. Asiasta oli kuitenkin erimieltä JP Torvinen. Kapteeni iski pallon tyhjiin heti kun Tervarit aloitti yv-yrityksensä ja paketoi matsin tulokseen 1-3.

JP palkittiin ottelun parhaana ja mies pokkasi vielä kultalätkänkin mukaan Manseen. Kokonaisuutena JP:n peliä täytyy kehua, sillä edelliskausista kasvaneen roolin myötä on kapteeni vastannut huutoon ja johtaa joukkojaan huikealla taistelulla pelistä toiseen. Virheet on karsittu minimiin ja JP on mahtavassa vireessä tällä hetkellä.

Tampereen tavoitelluin collari-taistelija Alatalo oli myös yksi tuplaviikonlopun taistelun ruumiillistumia. Altsi jakaa ottelussa huomattavan määrän hopeamitaleja vastustajille kaksinkamppailuissa ja tekee loistavaa duunia joukkueen eteen.

Kokkonen osui pitkästä aikaa ja Inapshba sai maalitilinsä auki ja alkaa pääsemään sisään Ilves-puolustuksen punaiseen lankaan. Myös Saukoniemi alkaa löytämään edelliskausilta tuttua lentoa otteisiinsa. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia taistoja.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää