Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sääksjärven Loiske kaatui Spiralin perjantai-illan liigapelissä

 
Sääksjärven Loiske kaatui Spiralin perjantai-illan liigapelissä

Ilves FS tiesi hyvin tarkasti mitä oli tulossa vastaan, kun oranssit miehet astelivat Spiralin muovimaton toiseen päätyyn. Ennen ottelua valmennus mietti taktiikkaa otteluun ja päätyi lähtemään tarkan pelin kautta liikkeelle. Toinen vaihtoehto maalintekokilpailu jää siis vielä varastoon odottamaan...

Peli ei nouse suurien klassikoiden joukkoon, mutta Ilves sai sen mitä halusikin eli ehjän pelin ja 3 pistettä. Koko joukkue sitoutui nöyrään pelitapaan ja luotto siihen, että peli ratkeaa näin enemmin tai myöhemmin oli kova.

Ottelun ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0, mutta paremmalla viimeistelyllä olisi kotijoukkue iskenyt pari maalia ja näin hieman helpottanut toisen puoliajan tekemistä. Lähimmäksi maalia taisi osua jälleen kerran hienosti pohjapelaajana luutinut T.Nieminen ylärimalaukauksellaan.

Toinen puoliaika alkoi sitten hieman huonosti, sillä ajassa 21.47 iski Loiske taululle 0-1 Lehtimäen toimesta. Ilves ei osumasta hämmentynyt vaan jatkoi omaa tekemistään ja alkoi kierrättämään miehistöään. Se kannattikin sillä ajassa 26.33 supervaihtomies J.Mertanen iski ottelun tasoihin ensimmäisessä vaihdossaan ja ensimmäisellä laukauksellaan P. Pulkkisen syötöstä.

Ilves lisäsi kierroksia ja kissapedoilla oli monta hyvää maalintekopaikkaa, mutta viimeistely ei ollut tänään ihan parhaassa tikissään. Ajassa 32.27 iski A.Teittinen - JP Torvinen kaksikko ja Ilves johtoon 2-1. Lopussa Ilveksellä oli useita tilaisuuksia lyödä ottelu pakettiin, mutta myös Loiske onnistui 5 vs. 4 yv:llä luomaan muutaman vaarallisen paikan. Ilves oli kuitenkin oppinut jotain Sievi-ottelun loppuhetkistä ja nyt av pystyi pitämään Loiskeen pois valotaululta.

Viimeisen niitin iski aikaan 39.31 hienosti pallon itselleen karvannut M. Anttonen, joka näin pääsi kurittamaan vanhaa seuraansa hyvässä paikassa. Masa vedettiin takaapäin vielä nurinkin, mutta tahto maalintekoon oli sen verran kova, että ylöspäin vaan ja sitten olikin koko joukkueen vuoro nostella käsiä voiton merkiksi.

Koko Ilveksen joukkueelle pitää antaa kiitosta kärsivällisyydestä ja pelisuunnitelman tarkasta noudattamisesta. Lopussa kiitos seisoi.

Ottelun tuomitsi kaksikko M. Aalto ja T. Silanne ja heidän esityksensä oli yksi parhaista Tampereella tällä kaudella nähdyistä.

Ilves lähtee nyt pohjoisen kiertueelle ja kohtaa tulevan viikonlopun tuplakierroksella Sievi Futsalin ja Tervarit.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää