Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Syyskausi pelattu, ylempi loppusarja alkaa tammikuussa

 
Syyskausi pelattu, ylempi loppusarja alkaa tammikuussa

Jääkiekon Suomi-sarjassa on saatu syyskausi pelattua. Neljästä alkulohkosta pääsi lohkovoittajat suoraan kevätkaudella pelattavaan ylempään loppusarjaan eli varsinaiseen Suomi-sarjaan. Sen lisäksi alkulohkojen 2. ja 3. joukkueet pelasivat toisten lohkojen 2. ja 3. sijoittuneiden keskinäiset ristiinkarsintaottelut neljästä paikasta jatkosarjassa.

Varsinaiseen Suomi-sarjaan selviytyivät
HC Keski-Uusimaa, Kerava
JHT, Kalajoki
Ketterä, Imatra
Kiekko-Laser, Oulu
KJT TuusKi, Hyrylä
KOO-VEE, Tampere
RoKi, Rovaniemi
VG-62, Naantali

Suomi-sarja alkaa 3.1. ja joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti. Sarjan kaksi parasta etenee Mestiksen karsintoihin.

KOO-VEE tavoittelee sijoitusta kahden parhaan joukossa

KOO-VEE haluaa parantaa viime kauden sijoitustaan ja lähtee hakemaan paikkaa kahden parhaan joukossa. Mikäli näin tapahtuu, pääsee joukkue sarjan päätteeksi mittaamaan tasoaan Mestiksen kahta heikointa vastaan. Tällä hetkellä Mestiksen peränpitäjinä ovat SaPKo Savonlinnasta ja Kotkan Titaanit.

Suomi-sarjan suurimmiksi suosikeiksi voidaan nimetä Mestis-nousua tavoittelevat RoKi ja K-Laser. Sijojen 3.-8. osalta sarjasta povataan erittäin tasaista.

KOO-VEE eteni omasta alkulohkostaan vaivatta jatkoon. Joukkue saavutti 12 ottelussa 10 voittoa ja kärsi ainoastaan kaksi tappiota. On ehdottomasti mainittava, että lohkon taso laski Hermeksen yllättävän luopumisen myötä. Suora jatkoonpääsy oli kaikesta huolimatta tamperelaisittain tavoitteen mukainen suoritus.

Lauantaina 3.1. pelattavaan sarja-avaukseen KOO-VEE matkustaa Naantaliin. Vastustaja VG-62 voitti oman alkulohkonsa ja tekee yhteistyötä Mestis-joukkue TuTon kanssa. Luvassa on ankara taistelu sarjapisteistä. Korkealle tavoitteensa asettaneilla joukkueilla ei tasaisessa sarjassa ole varaa ylimääräisiiin tappioihin.

KOO-VEEn kotiavaus Haka 2:ssa on la 10.1. Vastaan luistelee HC Keski-Uusimaa ja ottelu alkaa klo 16.

KOO-VEE:n tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää