Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuoret huippulupaukset Mansen naisten matkaan

Nuoret huippulupaukset Mansen naisten matkaan

Manse PP on tehnyt pelaajasopimukset nuorten huippulupausten Ella Reimanin ja Lina Oleniuksen kanssa. Hurjaa jälkeä ykköspesiksessä tehnyt kaksikko siirtyy Helsingin Roihusta Tampereelle. Kummankin pelaajan sopimus on 2+1 vuotinen.

Mansessa Oleniuksen ja Reimanin siirto otetaan positiivisin mielin vastaan. Pelinjohtaja Markus Wirzenius ehti luonnehtimaan tulokkaita nuoriksi lupaaviksi ja fiksuiksi urheilijoiksi.

”Tehneet kovaa jälkeä ykköspesiksessä johtavassa roolissa nuoresta iästä huolimatta. Ovat selvästi valmiita ottamaan seuraavan stepin urallaan ja mielellään tämä mahdollisuus tarjotaan” taustoitti Wirzenius iloisella mielin.

Ella Reiman on 17-vuotias Kervan Pesiksen kasvatti ja pelannut pääasiassa Helsingin Roihussa. Sisäpelissä Reimanin rooli on etenijä/vaihtaja ja ulkona Reiman on totuttu näkemään kopparin tontilla. Nopea Reiman on pelannut Roihussa numeroilla 1 ja 2. Myös ulkokentällä pallovarma Reiman pystyy hyödyntämään nopeuttaan hakiessaan palloja kopiksi laajalla säteellä. Meriittilistalta Reimanilta löytyy B-tyttöjen Itä-Länsi ottelu vuodelta 2019, naisten ykköspesiksen kuukauden pelaajatitteli elokuulta 2020 ja tyttöjen superpesiksen etenijäkuningattaruus 2020 sekä useita kärkipään sijoituksia tyttöjen superpesiksen ja naisten ykköspesiksen etenijä- ja kärkilyöntitilastoissa. Moni on luonnehtinut Ella Reimania uudeksi Henna Peltokankaaksi.

”Manse vakuutti seurana ja joukkueena! Koen että nyt on aika haastaa itseäni uudella tavalla ja Manse PP tarjoaa siihen loistavat olosuhteet ja mahdollisuuden. Manse PP on huippuseura ja siellä on mahollisuus kehittyä pelaajana, oppia kokeneilta huippupelaajilta, edetä omalla pelaajauralla ja saavuttaa tavoitteita!” luonnehti Reiman uutta seuraansa ja syitä mitkä saivat lähtemään Mansen riveihin.

”Tykkään treenata ja olen kova tekemään töitä. Motivaatio kehittyä on kova enkä anna helpolla periksi. Olen sataprosenttisesti joukkueurheilija ja annan peleissä ja treeneissä kaikkeni joukkueen eteen.” kuvaili Reiman itseään urheilijana.

Lina Olenius on Kinnarin Pesis 2006:n kasvatti. Roihusta Manseen siirtyvä Olenius on sisäpelissä profiililtaan kotiuttaja/vaihtaja ja ulkona hän pystyy pelaamaan monella eri tontilla, mutta pääasiassa hänet on nähty linjassa kakkospuolella (2V, 2P) tai lukkarin tontilla. Olenius omaa kovan lyönnin ja kovan heittokäden. Myös Lina Olenius pelasi vuoden 2019 B-tyttöjen Itä-Länsi ottelussa. Ykköspesiksen lyöjätilaston 7. 13 ottelua 2+33, Tyttöjen Superin lyöjätilaston 2. 10 peliä 3+44 sekä kärkilyöntitilaston 4. 84 kärkkäriä.

”Haluan kehittyä monipuolisemmaksi pelaajaksi niin sisä- kuin ulkopelissäkin. Mansessa siihen tarjoutui huikea tilaisuus. Odotan innolla uuden kauden aloittamista superpesiksen kärkijoukkueessa. Huikeaa päästä harjoittelemaan hienoihin olosuhteisiin sekä oppimaan ja ottamaan mallia kokeneemmilta huippupelaajilta. ” Olenius kuvaili liittymistään tuoreeseen hopeajoukkueeseen.

Entäpä millaisen pelaajan Manse saa Oleniuksen itsensä mielestä?

”Motivoituneen, sekä lajille ja joukkueelle kaikkensa antavan.” Olenius tiivisti itseään.

Manse PP naisten sopimustilanne (22.9.2020)
Anna Hemmilä 2021
Aurora Frantsila 2021
Anna Ala-Kauhaluoma 2021
Senni Sallinen 2021
Ida Lähde 2021
Virpi Hukka 2021
Lina Olenius 2022
Ella Reiman 2022

Markus Wirzenius 2021

Lähde: mansepp.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Manu Vartiasta Manse PP:n naisten vastuuvalmentaja

Manu Vartiasta Manse PP:n naisten vastuuvalmentaja

Manse PP:n omat huippulahjakkaat juniorit Viivi Vahtolammi ja Lilli Mäkelä liittyvät naisten joukkueen vahvuuteen. Manu Vartia on naisten uusi vastuuvalmentaja ja Lauri Kivelä vastaa tulevalla kaudella videovalmennuksesta.

Lue lisää
Henri Puputti siirtyy Manse PP:n riveihin

Henri Puputti siirtyy Manse PP:n riveihin

Manse PP saa kovan vahvistuksen lyöjäosastolle, kun vuoden pesäpalloilijaksi vuonna 2017 valittu Henri Puputti tulee vahvistamaan Keisaripakkaa.

Lue lisää
Tuomas Jussila ja Topias Lilja Manse PP:n keisaripusakkaan

Tuomas Jussila ja Topias Lilja Manse PP:n keisaripusakkaan

Manse PP on solminut kaksivuotiset sopimukset Tuomas Jussilan ja Topias Liljan kanssa.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää