Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matikainen kuittasi pisteen Gunnersille

Gunners venyi tasapeliin salibandyliigan kamppailussaan OLS:a vastaan, Matikaisen iskiessä tasoituksen ottelun viimeisellä sekunnilla.

Ottelun viimeisellä minuutilla Ville Matikainen istui jäähypenkillä ja katseli, kun OLS iski ylivoimalla ratkaisevalta näyttäneen 4-5-johtomaalin. Ilmeisesti maailmassa on vielä jonkin verran oikeudenmukaisuutta, sillä ajassa 59.59 Matikainen sai uskomattoman mahdollisuuden hyvittää mokansa.

Gunners jauhoi ottelun viimeiset sekunnit kuudella viittä vastaan ja sai toimitettua pallon vierailijoiden maalille. OLS-pelaaja huitoi mailallaan niin vaarallisesti, että erotuomari tuomitsi epäröimättä rankkarin Gunnersille. Pallon taakse asteli Matikainen. G-hyökkääjä odotti oululaisveskarin ratkaisun ja veivasi sen jälkeen pallon häkkiin.

- Oli mulla siinä vaihtoehtokin, jos molari olisi lähtenyt höntyilemään. Kyllä tuollaiseen paikkaan on makeaa tehdä maali, Matikainen maisteli.

Matikainen viimeisteli tasoitusmaalin lisäksi myös Gunnersin 3-1- ja 4-3-maalit ja oli hattutemppuineen illan hahmo.

Haaveissa ehjä 60-minuuttinen

Ottelun lopputulos oli Gunnersin kannalta jotakuinkin tyydyttävä, mutta ainekset parempaankin olivat olemassa. OLS aloitti maalinteon kunnon räkärepulla ensimmäisen erän puolivälissä, mutta jo heti seuraavassa vaihdossa G:n kolmosketjun Henri Mäenpää tasoitti Teemu Jaakkolan passista.

Toisesta erästä näytti tulevan Gunnersin juhlaa, kun ensin Janne Lamminen maalasi Marko Lahtisen loistosyötöstä ja vähän myöhemmin Ville Matikainen näpäytti ensimmäisensä Veli-Matti Luukon tarjoilusta. Voitto oli katettu Gunnersille, mutta OLS teki kaksi pikamaalia G-pelaajien pallonmenetysten vuoksi ja pääsi peliin mukaan. Värikkäiden vaiheiden ja jatkoajan jälkeen päädyttiin siis lopulta jakamaan pisteet.

Gunnersin päävalmentaja Mika Myllyniemi harmitteli hyödyntämättä jätettyä voittomahdollisuutta.

- Meillä ei vielä ole tiettyä kypsyyttä hoitaa hommaa kotiin omalla pelillä, vaikka saumaa olisi. Tilanne on parantunut syksyisestä, mutta tänäänkin menimme mukaan OLS:n rikkovaiseen peliin. Varsinkaan kotona emme ole pystyneet ehjiin 60-minuuttisiin, Mylly jutteli.

Mäenpää heitteli oululaisseteleitä

Gunners jauhoi ottelun ensimmäiset minuutit kahdella kentällisellä, ja kolmosketju otettiin karkeloihin mukaan ensimmäisen erän puolivälissä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään jarruketju, vaan myös kolmonen sai pallon pyörimään OLS:n päädyssä.

Kaikki Gunnersin ketjut voittivat oululaiset fyysisyydessä, ja OLS tyytyi lähinnä mailalla hakkaamiseen, selkäänajamiseen ja muuhun pikku höpöhöpöön.

Gunnerslaisista erityismaininnan ansaitsee kolmosketjun hyökkääjä Henri Mäenpää, joka viihdytti yleisöä muutenkin kuin viimeistelemällä G:n avausmaalin. Oli riemastuttavaa katsella, miten noin 140-senttinen Mäenpää nosteli köykäisiä oululaistikkuja laitojen yli ja kuumensi herkeämättä vastustajien tunteita.

Mäenpään ja kumppaneiden taisteluasenteelle on jälleen käyttöä jo huomenna sunnuntaina, kun Gunners matkustaa salibandyliigan suurimmalle areenalle eli Turkuhalliin TPS:n vieraaksi. Voitto turkulaisista olisi tiukan sarjatilanteen vuoksi enemmän kuin tärkeä.

Gunnersin tiedotteesta / UrheiluTampere.com

Takaisin edelliselle sivulle

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.