Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Kyseisillä valmentajanimityksillä Ilves jatkaa viime vuosina kovaa pelaajakehitystulosta tehneen kaksikon kanssa. Priha omaa jo parinkymmenen vuoden kokemuksen nuorten pelaajien kehityksestä ja Lehtonen on mittavan pelaajauran jälkeen asteittain kehittynyt kokonaisvaltaisen harjoittelun huippuosaajaksi. Valmentajakaksikon ja heidän tiiminsä loistava yhteistyö on näkynyt hyvinä tuloksina niin joukkue- kuin yksilötasollakin.

Prihan ja Lehtosen jatkaminen tukee Ilveksen tavoitetta edelleen kehittää kilpavaiheen (B-juniorit ja Ilves/2) laadukasta harjoittelu- ja peliympäristöä, mahdollistaakseen kaikille pelaajille mahdollisuuden tavoitella omaa huippuansa kansalliselle sekä kansainvälisille kentille. Pelaajakehitystä tehdään tiiviissä yhteistyössä koko ajan myös Ilveksen edustusjoukkueen kanssa ja sen seurauksena moni kakkosjoukkueen pelaaja on tällä kaudella päässyt mittaamaan tasonsa aina Veikkausliigassa asti ja saanut mahdollisuuksia myös nuorisomaajoukkueissa sekä siirtymiseen kansainvälisille kentille.

Koska joukkue pelaa kahta sarjaa myös kaudella 2021 ja pelejä on kauden aikana paljon, joukkue katsastaa ja etsii myös tulevaisuudessa uusia eteenpäin pyrkiviä nuoria pelaajia Pirkanmaalta ja koko Suomesta.

Tiukat taistelut sarjan piikkipaikoista

Ilves/2 ja A-pojat pelaavat miesten Kakkosta ja P20 SM-sarjaa. Joukkueet ovat tehneet molemmissa sarjoissa tänä kesänä kovaa tulosta, kun miesten Kakkosessa joukkue on toisella sijalla Klubi 04:n jälkeen ja taistelee sarjan loppuun saakka nousupaikasta miesten Ykköseen. P20 SM-sarjassa joukkue on tällä hetkellä piikkipaikalla ja jahtaa historiallista SM-kultaa.

Varsinkin tämä viikko on niin joukkueelle kuin myös valmentajille todella hektinen. ”Onhan tässä vähän tiukka aikataulu. MP-ottelu kun siirtyi parin viikon takaa nyt keskiviikolle, niin tällä viikolla pelejä riittää”, valmentajat kertovat.

A-pojat pelaavat keskiviikkona Lamminpäässä Mikkelin Palloilijoita vastaan kello 16. Sarjassa on kolme ottelua jäljellä ja mestaruus on joukkueen yhteinen tavoite, jonka eteen on tehty iso määrä töitä. Torstaina on vuorossa miesten Kakkosen peli, kun joukkue kohtaa paikalliskamppailussa TPV:n Tammelassa kello 18:30. Siitä kahden päivän päästä A-pojat pelaavat kauden toiseksi viimeisen ottelunsa, kun vuorostaan FC Honka saapuu Lamminpäähän. Tuo ottelu alkaa lauantaina 27.9. kello 14.

Lähde: ilvesjalkapallo.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2020 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDanila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää