Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa. Viime kaudella hän pelasi TPV:n riveissä ennen ikävää loukkaantumistaan 10 Ykkösen ja neljä Suomen Cupin ottelua tehden yhden maalin Ykkösessä.

TPV:n kanssa solmittu sopimus kattaa loppukauden ja sopimuksen syntymiseen vaikuttivat TPV:n puolelta suuresti TPV:N KANNATTAJAT ja TUKIJAT, joiden nopea reagointi tilanteessa mahdollistivat sopimuksen syntymisen. TPV:n kannattajat keräsivät kolehtia ja mm BO LKV Tampere Oy:stä Jussi Kuitunen kustansivat kokonaisuudessaan sopimuksen kulut.  Lähdesmäki on myös loppukauden ajan Jussi Kuitusen kummipelaaja.

Tuomas Lähdesmäki tunnetaan peräänantamattomana taistelijana kentällä ja vaatii niin itseltään kuin pelikavereiltaan täysipainoista panostamista tekemiseen. Lähdesmäen kokemus ja peräänantamattomuus tullee nousemaan vielä suureen arvoon TPV:n kokoonpanossa tämän vuoden Kakkosessa.

Olemme tiedostaneet omia ongelmiamme, jotka eniten on näkynyt keskikentällä ja mm Paavo Näykin pitkäksi venynyt loukkaantuminen ovat näkyneet liiankin selvästi. Nyt Tuomaksen liittyessä joukkueeseen saamme kenties tukittua noita aukkoja ja rauhoitettua keskikentän pelaamista. Toki hänellä menee vielä hetki ennen kun pääsee ihan täyteen iskuun kun edellisestä pelistä on jo vuoden päivät, joka ei siis voi olla näkymättä, tuumaa TPV:n päävalmentaja Mikko Innanen.

Lähde: tpv.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDanila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää