Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa. Viime kaudella hän pelasi TPV:n riveissä ennen ikävää loukkaantumistaan 10 Ykkösen ja neljä Suomen Cupin ottelua tehden yhden maalin Ykkösessä.

TPV:n kanssa solmittu sopimus kattaa loppukauden ja sopimuksen syntymiseen vaikuttivat TPV:n puolelta suuresti TPV:N KANNATTAJAT ja TUKIJAT, joiden nopea reagointi tilanteessa mahdollistivat sopimuksen syntymisen. TPV:n kannattajat keräsivät kolehtia ja mm BO LKV Tampere Oy:stä Jussi Kuitunen kustansivat kokonaisuudessaan sopimuksen kulut.  Lähdesmäki on myös loppukauden ajan Jussi Kuitusen kummipelaaja.

Tuomas Lähdesmäki tunnetaan peräänantamattomana taistelijana kentällä ja vaatii niin itseltään kuin pelikavereiltaan täysipainoista panostamista tekemiseen. Lähdesmäen kokemus ja peräänantamattomuus tullee nousemaan vielä suureen arvoon TPV:n kokoonpanossa tämän vuoden Kakkosessa.

Olemme tiedostaneet omia ongelmiamme, jotka eniten on näkynyt keskikentällä ja mm Paavo Näykin pitkäksi venynyt loukkaantuminen ovat näkyneet liiankin selvästi. Nyt Tuomaksen liittyessä joukkueeseen saamme kenties tukittua noita aukkoja ja rauhoitettua keskikentän pelaamista. Toki hänellä menee vielä hetki ennen kun pääsee ihan täyteen iskuun kun edellisestä pelistä on jo vuoden päivät, joka ei siis voi olla näkymättä, tuumaa TPV:n päävalmentaja Mikko Innanen.

Lähde: tpv.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää