Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

 

Brasilialainen Jair Tavares da Silva liittyy Ilveksen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin AC Oulua edustanut pallotaituri valittiin päättyneellä kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Jair-nimellä tutuksi tullut 24-vuotias nuorukainen viihtyy parhaiten keskikentän keskustassa. Kaksinkamppailuvoiman lisäksi hän hallitsee pelinrakennuksen. Vuonna 2016 AC Ouluun siirtynyt Jair on pelannut 83 Ykkösen ottelua viimeistellen yhdeksän maalia. Päättyneellä kaudella kertyi 27 ottelua, neljä maalia ja Ykkösen parhaan kk-pelaajan palkinto. 

 – Pelaajana olen älykäs, rauhallinen ja tasapainoinen. Vahvuuksiani ovat tarkat syötöt, nopeus sekä pelinluku, Jair esittelee itsensä.

 – Oulussa viettämäni aika oli hyvä, se auttoi minua kasvamaan pelaajana ja ihmisenä. Sopeuduin Suomeen nopeasti ja ihmiset olivat avuliaita kaikessa. Olen todella kiitollinen.

Suomea auttavasti osaava Jair saapuu Tampereelle avoimin mielin. Perhe helpottaa sopeutumista maisemanvaihdokseen.

 – Kotimaahani Brasiliaan verrattuna ensinnäkin ilmasto on täällä täysin erilainen. Myös kulttuurin ja ruuan suhteen maat poikkeavat toisistaan. Brasilialaiset ovat todella eloisia ja tykkäävät heittää vitsiä koko ajan. Suomalaiset ovat rauhallisempia ja arvostavat yksityisyyttä enemmän, Jair pohtii.

 – Tänä päivänä olen tyytyväinen, että saan elää näiden kahden kulttuurin keskellä. Suomalainen puolisoni ja tyttäreni ovat saaneet minut tykkäämään Suomesta yhä enemmän.

Veikkausliiga-debyyttiään janoava Jair asettaa tavoitteet korkealle.

 – Ilveksen suhteen odotan, että joukkue jatkaa kehittymistä ja kasvamista. Oma tavoitteeni ensi kaudelle on auttaa Ilves liigan kärkeen ja yhdessä joukkueen kanssa tehdä kaudesta mainio. Haluan yhä kehittyä urheilijana.

Jair Tavares da Silva
syntynyt: 3.8.1994 Barra de Santo Antônio, Brasilia
pituus: 174cm
pelipaikka: keskikentän keskusta
aiemmat seurat: AC Oulu, Ituano
sopimus Ilveksessä: 2020

Sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Mika Hilander
Matias Riikonen

Diogo Tomas
Tatu Miettunen
Baba Mensah
Roope Huhtala
Mikael Almen
Felipe Aspegren
Tuomas Rannankari
Tariq Kazi

Jair
Iiro Järvinen
Tuure Siira
Matias Ojala
Naatan Skyttä
Alim Moundi
Santeri Haarala
Ilari Mettälä
Jusif Ali (lainalla GNK Dinamo Zagrebissa kesäkuuhun 2019)

Tiemoko Fofana
Jesse Huhtala
Aleksi Tarvonen

Lähde: Ilvesedustus.fi


Takaisin edelliselle sivulle
TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää
Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää