Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

 

Brasilialainen Jair Tavares da Silva liittyy Ilveksen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin AC Oulua edustanut pallotaituri valittiin päättyneellä kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Jair-nimellä tutuksi tullut 24-vuotias nuorukainen viihtyy parhaiten keskikentän keskustassa. Kaksinkamppailuvoiman lisäksi hän hallitsee pelinrakennuksen. Vuonna 2016 AC Ouluun siirtynyt Jair on pelannut 83 Ykkösen ottelua viimeistellen yhdeksän maalia. Päättyneellä kaudella kertyi 27 ottelua, neljä maalia ja Ykkösen parhaan kk-pelaajan palkinto. 

 – Pelaajana olen älykäs, rauhallinen ja tasapainoinen. Vahvuuksiani ovat tarkat syötöt, nopeus sekä pelinluku, Jair esittelee itsensä.

 – Oulussa viettämäni aika oli hyvä, se auttoi minua kasvamaan pelaajana ja ihmisenä. Sopeuduin Suomeen nopeasti ja ihmiset olivat avuliaita kaikessa. Olen todella kiitollinen.

Suomea auttavasti osaava Jair saapuu Tampereelle avoimin mielin. Perhe helpottaa sopeutumista maisemanvaihdokseen.

 – Kotimaahani Brasiliaan verrattuna ensinnäkin ilmasto on täällä täysin erilainen. Myös kulttuurin ja ruuan suhteen maat poikkeavat toisistaan. Brasilialaiset ovat todella eloisia ja tykkäävät heittää vitsiä koko ajan. Suomalaiset ovat rauhallisempia ja arvostavat yksityisyyttä enemmän, Jair pohtii.

 – Tänä päivänä olen tyytyväinen, että saan elää näiden kahden kulttuurin keskellä. Suomalainen puolisoni ja tyttäreni ovat saaneet minut tykkäämään Suomesta yhä enemmän.

Veikkausliiga-debyyttiään janoava Jair asettaa tavoitteet korkealle.

 – Ilveksen suhteen odotan, että joukkue jatkaa kehittymistä ja kasvamista. Oma tavoitteeni ensi kaudelle on auttaa Ilves liigan kärkeen ja yhdessä joukkueen kanssa tehdä kaudesta mainio. Haluan yhä kehittyä urheilijana.

Jair Tavares da Silva
syntynyt: 3.8.1994 Barra de Santo Antônio, Brasilia
pituus: 174cm
pelipaikka: keskikentän keskusta
aiemmat seurat: AC Oulu, Ituano
sopimus Ilveksessä: 2020

Sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Mika Hilander
Matias Riikonen

Diogo Tomas
Tatu Miettunen
Baba Mensah
Roope Huhtala
Mikael Almen
Felipe Aspegren
Tuomas Rannankari
Tariq Kazi

Jair
Iiro Järvinen
Tuure Siira
Matias Ojala
Naatan Skyttä
Alim Moundi
Santeri Haarala
Ilari Mettälä
Jusif Ali (lainalla GNK Dinamo Zagrebissa kesäkuuhun 2019)

Tiemoko Fofana
Jesse Huhtala
Aleksi Tarvonen

Lähde: Ilvesedustus.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää