Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

 

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä (-89) sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen (-96), joka siirtyy MuSan riveistä.

TPV:n kasvatti Jari Nikkilä jatkaa TPV:n takalinjoilla ja johtaa puolustusta kovalla kokemuksella. 

Jari Nikkilä pelasi viime kaudella TPV:n paidassa 18 ottelussa miesten kakkosessa ja  pelaamissaan otteluissa tuli minuutteja 1570 ja vain 4 ottelua sarjassa jäi Jarilta väliin pikkuvaivojen vuoksi. Sarjan lisäksi Jari esiintyi kahdessa Suomen cupin ottelussa joissa kellotettiin täydet minuutit.

Maajoukkuetasolla Jari on esiintynyt kaksi kertaa nuorten maajoukkueessa ja 43 kertaa poikamaajoukkueissa. Jari on esiintynyt mm alle 19-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina. 

Jari Nikkilä on kuulunut viimeisimmän paluunsa jälkeen (2016) joka vuosi joukkueen kapteenistoon. Toppariksi istutettu Jari on ehdottomasti joukkueen johtohahmoja ja puolustuksen lukko. Jarin vierellä toisena topparina on nähty parin kauden aikana mm Tommi Smeets, Juho Mattila, Teppo Syrjänen ja Cheyne Fowler.

Keskikentällä viihtyvä Eetu Räisänen Porista Tampereelle

Juniorimaajoukkueissakin esiintynyt keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen (-96) siirtyy Tampereen Pallo-Veikkoihin MuSan riveistä kauden 2018 mittaisella sopimuksella.

Räisänen pelasi viime kaudella MuSan riveissä kakkosta 16 ottelua joissa minuutteja kertyi 1113 ja maaleja syntyi kaksi ja kertaalleen maali syntyi myös cupin ottelussa. FC Jazzin kasvatilla on kakkosesta kokemusta myös PPT:n riveissä sekä ykkösestä FC Jazzin paidassa kausilla 2015 ja 2016. Monipuolinen keskikenttäpelaaja tuo TPV:lle lisää vaihtoehtoja keskikentän ryhmitykseen sekä lisää juonikkuutta joukkueen hyökkäyspelaamiseen. Räisänen on TPV:ssä jo neljäs -96 syntynyt Porilaisen jalkapallokasvatuksen saanut pelaaja kun viime kaudelle Porista siirtyi Rantala, Riihimäki ja Kalliomäki.

Jarin ja Eetun sopimusten myötä TPV:llä on kasassa 14 pelaajasopimusta.

Sopimuspelaajat 2018: Koroma Mohamed, Riihimäki Waltteri, Kalliomäki Miika, Mattila Juho, Rantala Joonas, Savolainen Henri, Salonen Ville, Ylinen Tomi, Salomaa Valtteri, Näykki Paavo, Oksanen Jesse, Ek Eino-Veikko, Räisänen Eetu sekä Nikkilä Jari

Lähde: TPV.fi


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää