Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kamerunilaishyökkääjä Tuco siirtyy SJK:sta Ilvekseen

Kamerunilaishyökkääjä Tuco siirtyy SJK:sta Ilvekseen

 

Ilves on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen 27-vuotiaan kamerunilaishyökkääjä Tucon kanssa. Tuco eli Ariel Thierry Ngueukam siirtyy Tampereelle SJK:sta.

188-senttinen Tuco pelasi kaksi viime kautta SJK:ssa Veikkausliigaa ja saldona oli yksi kultamitali sekä yksi pronssimitali. Hän on pelannut Veikkausliigassa yhteensä 110 ottelua. Äskettäin päättyneellä kaudella Tuco pelasi seinäjokelaisten paidassa 32 ottelua, joissa syntyi 4 maalia. 

”Olen erittäin onnellinen sopimuksestani Ilveksen kanssa. Minulla oli monta muutakin vaihtoehtoa Veikkausliigassa, mutta valitsin Ilveksen, joka haluaa mennä eteenpäin ja jossa minulla on hyökkäyksessä selkeä rooli. Haluan kiittää Ilvestä siitä päättäväisyydestä, jolla se halusi minut riveihinsä.” 

”Tampere on hieno kaupunki ja on tärkeää, että elämässä on myös muitakin asioita kuin jalkapallo. Uskon viihtyväni perheeni kanssa Tampereella erittäin hyvin. Haluan kiittää SJK:ta menneistä vuosista. Kannattajat ja kaikki seuran työntekijät ovat kohdelleet minua hyvin. Nyt keltainen on uusi värini!” kommentoi Tuco.

Päävalmentaja Wiss mielissään uudesta hankinnasta

”Aina, kun olen Tucoa kentällä nähnyt, niin siellä on ollut kokoa, taitoa ja älykkyyttä. On kykyä viimeistellä ja luoda paikkoja. Hänet on hankittu tänne nimenomaan hyökkääjän rooliin, mutta hän pystyy pelaamaan monia hyökkäyspään rooleja ja hän tulee olemaan loistava hankinta.”

”Olemme tehneet nyt kaksi hankintaa ja molemmat ovat isokokoisia profiilipelaajia. Toivotamme Tucon perheineen lämpimästi tervetulleeksi Tampereelle” kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

15 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle:

Keltapaidoilla on tällä hetkellä jo 15 pelaajasopimusta kaudelle 2017. Lisää sopimusneuvotteluja käydään jatkuvasti. Alla sopimuspelaajat 2017:

Maalivahdit:
1 Mika Hilander

Puolustus:
2 Antti Hynynen 
4 Felipe Aspegren 
5 Jani Tanska (FC Lahti –> Ilves)
16 Tatu Miettunen 
27 Martti Haukioja

Keskikenttä:
7 Marco Matrone 
14 Tuure Siira 
15 Lauri Ala-Myllymäki 
20 Reuben Ayarna 
22 Emile Paul Tendeng 
24 Artturi Ruuth 

Hyökkäys:
11 Mikael Soisalo
13 Yunus Sentamu
Tuco (SJK –> Ilves)

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ariel Ngueukam ´Tuco´

15.11.1988 Yaounde, Kamerun
Tiedot


Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää