Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen miehet perjantaina Lappeenrantaan

 

Kooveen miehet perjantaina Lappeenrantaan


Kooveen miesten edustusjoukkue matkaa perjantaina Lappeenrantaan, jossa se saa vastaansa NST:n. Ottelu on molemmille erittäin tärkeä pudotuspelitaiston kannalta. Koovee on tällä hetkellä neljä pistettä NST:tä jäljessä, mutta sillä on yksi peli vähemmän pelattuna. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa NST oli vahvempi lukemin 6-8.

Lappeenrantalaisten kausi on ollut tähän mennessä kohtuullisen vahva. Siinä missä pisteitä on ropissut mukavasti, on joukkueen pelillinen ilme ja pelaajisto kehittynyt samaan tahtiin yhä paremmalle tasolle. Viimeaikoina otteet ovat olleet erityisen nousujohteisia, eikä joukkue ole vielä hävinnyt tämän vuoden puolella. Lisäksi NST kaatoi kestomenestyjä SSV:n muutama viikko sitten.

- Hyvin ovat pelanneet ja on nyt pitkälti niillä sijoilla mitä joukkueelta voi odottaa. Tasainen kausi. Risto Töllikkö pelannut huikeasti ja sitä on ollut erityisen mukava seurata, kun olen häntä joskus valmentanutkin. Moni pelaaja on nostanut tasoaan tällä kaudella, kommentoi Kooveen Arto Riihimäki joukkueensa perjantai-illan vastustajaa.

Töllikön lisäksi Tommi Mäkelä ja Niko Saarinen ovat onnistuneet alkukaudella mukavasti. Vaikka alkukaudesta vastustajan maaliverkkoja hyvällä tahdilla pöllyttänyt Julle Sumen siirtyikin joulutauolla Sveitsiin, on joukkueesta löytynyt uusia ratkaisijoita tilalle. Maalinsuuta tilkitsevä Jarkko Monthan on ollut vaikea ohitettava tälläkin kaudella, joten Koovee-miehistön tulee näyttää parastaan myös hyökkäyspäässä, jos mielii voittaa perjantain ottelun.

Kooveella pakkovoiton paikka

-Älyttömän tärkeä peli ja molemmat pelit tällä viikolla ylipäänsä. Mahdollisuudet nousta pudotuspeliviivalle. Aallonpohjiin ei enää varaa. Jos otetaan 18 voittoa putkeen, niin ollaan korkealla, arvioi Riihimäki tämän viikon sekä loppukevään otteluita.

Vaikka joukkueen päävalmentaja ei kovinkaan vakavamielisesti puhunut 18 ottelun voittoputkesta, niin fakta on se, että joukkue kaipaa voittoja ja kipeästi kaipaakin. Pudotuspeliviivaan on neljän pisteen matka ja pelejä enää yhdeksän, joten voittoja pitäisi tulla lopuista peleistä enemmän kuin tappioita.

-Viime peli oli kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Yhteispeli unohdettiin kokonaan. Maanantaina puhuttiin asioita halki. Muutoksia on luvassa ja esimerkiksi pelin kääntöihin panostettu. Nyt on 20+2 pelaajaa kokoonpanossa, että kilpailutilannekin on kunnossa. Iso muutos tapahduttava tähän peliin, uumoili Riihimäki ratkaisukeinoja voittojen tielle palaamiseen.

Maalinteko edelleen suurin ongelma

Koovee on toistaiseksi tehnyt sarjan toiseksi vähiten maaleja. Tämä näkyy luonnollisesti huonona sijoituksena sarjataulukossa. Joukkueen paras pelaaja viime aikoina on löytynyt tolppien välistä ja Joni Järviö palkittiinkin tästä hyvästä maajoukkuekutsulla. Miro Lehtinen ja Paul Kotilainen ovat olleet viime peleissä parhaat ainakin pisteiden valossa.

Puolustuspäässä ei voida todeta olevan sen suurempia ongelmia. Itse puolustaminen on sujunut viimeisimmissä otteluissa kohtuullisen hyvin, mutta avauspelistä ei voi sanoa samaa. Voidaankin olettaa, että se paranee kunhan joukkue saa taas kasaan kolme tasapainoista viisikkoa.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää