Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen miehet keskiviikkona Turkuun

 

Kooveen miehet keskiviikkona Turkuun


Kooveen miesten edustusjoukkue matkaa keskiviikkona Turkuun Tps:n vieraaksi. Tamperelaisten kausi on sujunut selkeästi alakanttiin ja Turusta joukkue lähtee hakemaan sekä pisteitä, että pelillistä itseluottamusta. Tps:n kausi on kulkenut vastakkaiseen suuntaan ja joukkue sijaitsee tällä hetkellä toisena sarjataulukossa.

Turkulaisille povattiin useissa kaudenalustuksissa vaikeaa kautta, mutta suuntaus on ollut täysin päinvastainen. Aurajoen rannoilla ovat puhaltaneet syksyn ajan uudet tuulet, kun mies Karjalan kunnailta, Teemu Varis, on ottanut ohjat käsiinsä. Joukkueen saldona on tähän mennessä viisi voittoa ja ainoastaan yksi tappio.

Maalille joukkueen on mahdollista lyödä kumpi tahansa veskareistaan, koska tähänkin asti pelit ovat menneet puoliksi. Forssasta naarattu Teemu Aaltonen on ollut joukkueen positiivisin yllättäjä ja ihastuttanut varsinkin syöttötaidoillaan. "Syöttökeisari" kaipaa toki aina "maalikeisaria" ja siihen huutoon jo viime kaudella säväyttänyt Miko Kalliala on vastannut 13:sta maalillaan. Joukkueessa ovat toki onnistuneet muutkin, kuin Kalliala ja Aaltonen, mutta heidän lavoistaan on syntynyt tähän mennessä yli kolmasosa joukkueen maaleista.

Kooveella edessään kolmen ottelun viikko

Kooveella ei ole toistaiseksi kulkenut erityisen mairittelevasti, muttei täysin toivottomastikaan. Joukkueen iskukykyä heikentäneet poissaolot ovat alati katoava kivi joukkueen päävalmentajan Arto Riihimäen pelikengistä. Joukkueen yleisilmeestä on huokunut yliyrittäminen, pelko ja tieynlainen epäonnisuuskin. Tällä viikolla Kooveelle tarjotaan mahdollisuutta palata voittojen tielle peräti kolmesti ja joukkue kaipaa, tai oikeastaan janoaa voittoja erityisesti henkisen balanssin palauttamiseksi.

Kooveella on lähes sama tilanne maalivahtien suhteen, kuin Tps:llä-molemmat ovat pelanneet ja molemmat ovat täyttäneet tonttinsa hyvin. Puolustus ei ole muutenkaan tällä hetkellä joukkueen suurin murheenkryyni. Kahden ensimmäisen pelin jälkeen maali on pysynyt kohtuullisen puhtaana. Eemeli Salinilta voidaan odottaa parempiakin otteita, kun tietää millä tasolla mies pystyy todellisuudessa pelaamaan. Joukkueen hyökkäys on ollut sen verran heikkoa, että Koovee on osunut maaliin ainoastaan 20:ntä kertaa, eli koko sarjan heikoiten. Tatu Erosen maalihanojen toivotaan viimein aukeavan. Tomas Sladky on ollut Kooveen vakuuttavin tähän mennessä ja pelannut erinomaisesti yhteen Henri Mäenpään ja Aapo Mutasen kanssa.

Valmentajat vastatakkain
Varis vs. Riihimäki
Odotukset keskiviikkoa kohtaan?
Varis:
-Lasken Kooveen ykköskategorian joukkueeksi, eli siitä lähdetään. Yksi jo näistä kohdattu(SSV). Mielenkiinnolla odotan. Tavoitteena pelata omaa peliä koko 60-minuuttinen.

Riihimäki:
-Voitto-odotukset.

Joukkueen nykytila/iskukyky?
Varis:
-No kova maalintekijä Miikka Sokka on vielä toistaiseksi poissa. Samoin Jarkko Penttinen. Hyvin samalla porukalla mennään, kuin aiemmin. Iskukyky hyvä ja luotan omaan porukkaan.

Riihimäki:
-Eteenpäin mennään koko ajan. Pikkuhiljaa saadaan porukkaa mukaan ruotuun. Valtteri Sainio ja Teemu Häkkinen joutuvat jäämään pois siviilikiireiden vuoksi. Eero Myllykangas, Lassi Ylisiurunen, Marko Lahtinen ja Mikko Immonen ovat myös edelleen poissa.

Ottelun merkitys?
Varis:
-Me pelataan ihan peli kerrallaan. Samalla tavalla, kuin lauantaina Ilvestä vastaan ja samalla kaavalla pelataan sitten viikonloppuna Josbaa vastaan. Jokainen vaihto kerrallaan, kun ne pienet tilanteet tehdään täysillä, niin kaksi pistettä on aina mahdollinen.

Riihimäki:
-Meille iso. Voittojen tielle olisi päästävä. Rentoutta kaivataan ja henkinen kipsi olisi saatava pois.

Koovee tehnyt sarjan vähiten maaleja (20) ja Tps yli kaksinkertaisen määrän (41). Vaikuttaako se teidän otteluun valmistautumiseen?
Varis:
-Ei mitenkään. Oma työ ratkaisee. Parempi saa aina pisteet.

Riihimäki:
-Ei ainakaan meillä vaikuta. Omilla ajatuksilla mennään. Pikkuhiljaa eteenpäin.

Terveisiä vastustajalle?
Varis:
-Tervetuloa pelaamaan Suomen hienoimman kotiyleisön eteen! Eniten odotan kotipaikkakunnalta tutun Tapio Kinnusen kohtaamista. Katsojien kannattaakin tulla paikan päälle katsomaan idän jättiä.

Riihimäki:
-Tero Töyrylä saa varmaan pitää rumpunsa kotihallissa, joten toivottavasti meteliä riittää.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää