Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST haastaa lauantaina Kooveen

 

NST haastaa lauantaina Kooveen


Koovee jatkaa kauttaan lauantaina kotipelin merkeissä, jolloin vastaan astelee NST Lappeenrannasta. Vieraille kausi on ollut toistaiseksi hiukan vaikea ja joukkue hakee Spiralilta kauden ensimmäistä voittoaan. Kotijoukkue taasen paransi omaa esiintymistään torstaisessa Krp-mittelössä ja otti kauden ensimmäisen voittonsa Raholasta.

Lähtökohtaisestihan kausi on vielä niin alussa, että muutamasta tappiosta ei voida vetää liian pitkiä johtopäätöksiä. Koovee on kuitenkin jo onnistunut voittamaan ottelun mikä olisi varsin tärkeää myös NST:lle henkisessä mielessä. Koovee taas kaipaa ensimmäistä kotivoittoa, koska Kaukajärvellä joukkueelta uskalletaan odottaa vahvoja otteita ottelusta toiseen. Valmentajien suusta kuulee kuitenkin joukkueiden todelliset mietteet:

-No lähtökohtiahan on vähän vaikea arvioida näin alkukaudesta. Niukasti on tullut nenään tähän asti ja ekaa voittoa haetaan, NST:n Petri Heino kommentoi varovaisesti.

Kooveen Arto Riihimäen mukaan joukkue on ainakin mennyt eteenpäin kauden avauksesta:

-Voitto alla ja tässä on vielä paljon töitä edessä. Eteenpäin on kuitenkin menty koko ajan. Alku oli toki vaikea, mutta se oli olikin tiedossa jo ennen kauden alkua.

Poissaolot ovat olleet varsinkin kotijoukkueen riesana aivan ensimmäisissä peleissä. NST:n päävalmentaja Heino ”koputtaa puuta” ja toteaa, että laverit ovat tällä hetkellä tyhjinä. Kooveen tilanne ei ole sinällään muuttunut parempaan tai huonompaan, vaikka Tapio Kinnusen pelaaminen hieman epävarmaa onkin. Todennäköisiä poissaolijoita ovat siis Mikko Immonen, Tatu Eronen, Lassi Ylisiurunen, Eero Myllykangas, Mikko Stenfors ja Marko Lahtinen.

Kummallakin luonnollisesti kova luotto omaan miehistöön

Vaikka Koovee ja NST kohtasivat toisensa harjoitusottelussa kauden alla, ei kumpikaan joukkue voi asettaa sille tuloksell liiaksi painoarvoa. NST:n miehistö ei missään nimessä ole liigan nimekkäimmästä päästä, mutta Riihimäki on nähnyt joukkueen otteissa myös paljon hyvää viime kaudelta:

-Viime kauden loppu oli heillä todella hyvä. Lisäksi kausi oli oikealla tavalla nousujohteinen. Joukkue aktivoitui viime kauden lopulla, pelasi ennakkoluulottomasti ja sai hyvin pisteitä loppua kohden. Me ei kuitenkaan liiaksi tuijotella vastusajaa, vaan kuten tiedät, keskitytään ihan omaan peliin.

Siinä missä Koovee on pyrkinyt keskittymään omaa peliänsä, on vierasjoukkue pyrkinyt luonnollisesti ihan samaan. Muutamalla sanalla sanoen Heino kuitenkin toteaa vastustajasta seuraavaa:

-Koovee on aina ollut meille vaikea vastus. Taisteleva, tasapäinen, taitava ja hyvälaukauksinen nippu.

Kotijoukkue lähtee lauantain kamppailuun hienoisena ennakkosuosikkina. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kumpikaan kovin helpolla kävelee pisteiden kanssa hallilta ulos. Vaikka pelien ennakkoaprikointi on aina vaikeaa puuhaa, kysyin valmentajilta ottelun ratkaisevista tekijöistä, sekä ratkaisevista pelaajista?

-Oman pään täytöt erittäin ratkaisevia. Pallolliset virheet tulee saada pois. Niistä on rangaistu tällä kaudella. Jos ratkaisevia pelaajia haetaan, niin meiltähän ne sitten täytyy löytyä ja vaikkapa junioriosastolta, ennakoi NST:n Heino.

-Toivon, että ottelu ratkeaa omaan hyvään tekmiseen. Pyritään olemaan parempia joka ottelussa edelliseen verrattuna. Pisteitä ei ainakaan helpolla anneta. Voisin nostaa meidän ratkaisijoiksi ns. kolmosketjun, eli Tomas Sladkyn ketjun. Pojat ovat pelanneet aivan erinomaisesti.

Lauantain päätapahtumana koko perheen Koovee-päivä

Lauantaina vietetään myös Koovee-päivää, jonka huipennuksena tämä kyseinen miesten ottelu toimii. Mutta ennen kuin mennään kyseiseen tapahtumaan tarkemmin, niin molemmille valmentajille on vielä yksi tärkeä sosiaaliseen mediaan liittyvä kysymys ja se kuuluu seuraavasti:

Twitteristä löytyy tällä hetkellä useampi liigavalmentaja(lueteltuina Teemu Kalinainen Erä, Mika Ahonen SSV, Tommy Koponen SPV, Jarmo Härmä OLS, Ray Backman Tor, ja Teemu Varis TPS). Oletko itse ajatellut liittyä?
-No se on ihan mahdollista, toteaa Heino.

-No olen kyllä kieltämättä miettinyt asiaa jo kauan ennen varsinaista ”buumia”. Olen kyllä ihan oikeasti ollut aikeissa liittyä. Varsinkin kun olen tällainen tietokonealan ihminen, Riihimäki taasen vakuuttelee.

Kylläpä heidän on nyt sitten vertaispaineen alla pakko liittyä.

Miesten edustusjoukkue toivottaa kaikki seuran juniorit tervetulleiksi klo 19 alkavaan Koovee-NST-mittelöön! Junioreilta saatu kannustustuki on useimmiten ollut Kooveelle se erittäin tärkeä kuudes kenttäpelaaja!

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää