Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves saa vieraita Vaasasta

 

Ilves saa vieraita Vaasasta


Viimeinen runkosarjan kierros

Ilves kohtaa viimeisessä runkosarjan ottelussa Tammelaan saapuvan Vaasan IFK:n. Kummalakaan joukkueella ei sarjasijoitusten kannalta ottelussa ole merkitystä. VIFK jäänee sarjassa neljänneksi ellei se voita Ilvestä suurinumeroisesti. Samaan aikaan se vaatisi FC Jazzin suurinumeroista tappiota FC Kiiston vieraana. Ottelussa on kuitenkin Ilveksen näkövinkkelistä panosta sillä VIFK on ollut ylitsepääsemätön vastustaja Ilvekselle. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Tammelassa päädyttiin 1-1 lukemiin ja Vaasassa VIFK aiheutti Ilveksen ainoan tappion koko kaudella lukemin 1-0. Nyt olisi mahdollisuus korjata tämäkin asia järjestykseen.

VIFK:n kausi alkoi varsin mukavissa merkeissä. Joukkue johti sarjaa kuusi ensimmäistä kierrosta puhtaalla pelillä jonka jälkeen Ilves meni ohitse. VIFK:n peli perustuu kurinalaiseen tekemiseen ja joukkuepelaamiseen. Viime aikoina kone on kuitenkin ruvennut yskimään ja joukkue on pelannut neljä voitotonta peliä putkeen. VIFK haluaa varmasti päättää kautensa voittoon. Lisäksi joukkue ei ylivoimaiselle sarjan voittajalle halua voittoa missään nimessä antaa.

Ilves hioo kuntoaan ja pakettiaan kasaan ennen karsintaotteluita. Viimeiset kolme peliä onkin mennyt varsin mukavasti sillä joukkue on mättänyt peräti 16 maalia. Vastassa on kuitenkin ollut sarjakakkonen P-iirot ja kovana kotijoukkueena tunnettu Närpes Kraft. Eilen harjoituksissa viiletti kaikki Jämsänkoskella huilanneet pelimiehet. Valmennustriolla onkin positiivinen ongelma hakea kentälle 11 aloittavaa pelimiestä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää