Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves saa vieraita Vaasasta

 

Ilves saa vieraita Vaasasta


Viimeinen runkosarjan kierros

Ilves kohtaa viimeisessä runkosarjan ottelussa Tammelaan saapuvan Vaasan IFK:n. Kummalakaan joukkueella ei sarjasijoitusten kannalta ottelussa ole merkitystä. VIFK jäänee sarjassa neljänneksi ellei se voita Ilvestä suurinumeroisesti. Samaan aikaan se vaatisi FC Jazzin suurinumeroista tappiota FC Kiiston vieraana. Ottelussa on kuitenkin Ilveksen näkövinkkelistä panosta sillä VIFK on ollut ylitsepääsemätön vastustaja Ilvekselle. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Tammelassa päädyttiin 1-1 lukemiin ja Vaasassa VIFK aiheutti Ilveksen ainoan tappion koko kaudella lukemin 1-0. Nyt olisi mahdollisuus korjata tämäkin asia järjestykseen.

VIFK:n kausi alkoi varsin mukavissa merkeissä. Joukkue johti sarjaa kuusi ensimmäistä kierrosta puhtaalla pelillä jonka jälkeen Ilves meni ohitse. VIFK:n peli perustuu kurinalaiseen tekemiseen ja joukkuepelaamiseen. Viime aikoina kone on kuitenkin ruvennut yskimään ja joukkue on pelannut neljä voitotonta peliä putkeen. VIFK haluaa varmasti päättää kautensa voittoon. Lisäksi joukkue ei ylivoimaiselle sarjan voittajalle halua voittoa missään nimessä antaa.

Ilves hioo kuntoaan ja pakettiaan kasaan ennen karsintaotteluita. Viimeiset kolme peliä onkin mennyt varsin mukavasti sillä joukkue on mättänyt peräti 16 maalia. Vastassa on kuitenkin ollut sarjakakkonen P-iirot ja kovana kotijoukkueena tunnettu Närpes Kraft. Eilen harjoituksissa viiletti kaikki Jämsänkoskella huilanneet pelimiehet. Valmennustriolla onkin positiivinen ongelma hakea kentälle 11 aloittavaa pelimiestä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Kesä tuo tullessaan myös suomifutiksen ja kevään ensimmäinen tamperelaisten ottelu on 7.4. Ilveksen vierasottelu KPV:tä vastaan.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää