Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee-päivän Tiikerit-ottelu alkukauden kohokohta

 

Koovee-päivän Tiikerit-ottelu alkukauden kohokohta


Odotukset ovat korkealla Koovee-päivän naisten liigaottelun suhteen. Jos pelejä katsoo puhtaasti ennakkotietojen varassa, on kotiottelu Tiikereitä vastaan naisten edustuksen haastavan alkukauden kohokohta. Vastustajassa riittää sopivasti vaikeusastetta, ja vaikka Koovee lähteekin otteluun altavastaajana, ei pisteitä ihan helposti Kaukajärveltä Tikkurilaan viedä. Vieraiden nimilista on vakuuttava, mutta saako Perkonmäki joukoistaan enemmän tehoja irti kuin Kouvalainen? IFT:ssä kolme viikkoa sitten Tiikerit voitti 5-4.

- Tiikerit on todella kova ja kurinalainen joukkue. Joukkue noudattaa orjallisesti pelikuria, ja sitä vastaan on todella vaikea tehdä maaleja. Avainkysymys tulee olemaan, että kumpi joukkueista saa pidetty pakettinsa tiiviimmin kasassa, tietää Kooveen päävalmentaja Jani Perkonmäki.

Tiikereistä löytyy kovan luokan yksilöitä. Mia Karjalainen ja Gitta Suominen ovat maajoukkuepakkeja, ja Piranha Churista Suomeen palannut Eija Pasanen maajoukkuehyökkääjä. Listaa voi jatkaa esimerkiksi Elina Enlundilla, joka nakutti viime kauden runkosarjassa tehot 18+9. Näiden nimien rinnalla kooveelaiset ovat kevyttä tavaraa - vielä.

Kurinalaista kurinalaista vastaan

Classicia vastaan naisten edustus teki kolme maalia ja Erä III:n verkkoon kuusi. Yhdeksästä maalista on riittänyt tehopisteitä yhdeksälle eri pelaajalle. Eniten pisteitä on tehnyt Jetta Uotila (3+0), joka oli nyt pelikunnossa olevista pelaajista tehokkain myös viime kaudella (9+6). Kesän maajoukkueleirillä oli Uotilan lisäksi puolustaja Tiia Leppänen, joka ei ole lauantaina kokoonpanossa. Peluutukseen vaikuttaa jonkin verran myös Tytöt SM:n perjantai-illan kotiottelu. Koovee aikoo vastata Tiikereiden kurinalaisuuteen samoilla lääkkeillä.

- Tiikereissä on taitavia yksilöitä, joiden kanssa saa olla todella tarkkana. Lähdemme kuitenkin otteluun luottavaisin mielin, vaikka haastajia ollaankin. Oma kurinalainen peli niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä on avainasemassa, ja viimeistelyn on oltava vahvaa, Perkonmäki sanoo.

Tiikerit on kerännyt kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta vain viisi maalia ja nolla pistettä, mikä on neljä maalia ja kaksi pistettä vähemmän kuin naisten edustuksella. SB-Pro ja OLS ovat kuitenkin vastustajina sellaista kaliiberia, ettei yhden maalin tappioista näille joukkueille ole syytä vetää johtopäätöksiä alkukauden vireestä. Myöskään Kooveen vastustajat Classic ja Erä III eivät olleet parhaita mahdollisia mittareita, mutta Tiikerit sitä vastoin on.

- Lauantain Koovee-päivässä olisi tarjolla todella laadukasta naissalibandya, että kaikki siis katsomoon Kaukajärvelle, Perkonmäki toivoo.

Naisten salibandyliigaa:
N1 - Tiikerit lauantaina kello 15.45
Kaukajärven Spiral-hallissa

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää