Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic vei Tampereen paikallisen

 

Classic vei Tampereen paikallisen


Kooveen kausi jatkui entistäkin synkemmissä merkeissä, kun joukkue hävisi ensimmäisen kotiottelunsa selkein 1-9(1-1,0-5,0-3)-lukemin paikallisvastus Classicille. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue pelasi vielä salibandya, mutta loppupelin ajan kentällä esiintynyt Koovee ei ollut enää samasta puusta veistetty kollektiivi.

Ottelun juonikuvio voidaan pelkistää siihen, että ensimmäisessä erässä joukkueet olivat varsin tasavahvoja ja sitten vieraat menivät menojaan. Ensinnäkin Classic paransi fyysistä peliään huomattavasti ja voitti lähes kaikki kaksinkamppailut. Toisekseen Classic rupesi pitämään palloa varsin näyttävästi. Kolmannekseen Classicista tuli huomattavasti tehokkaampi. Neljänneksi tärkeäksi tekijäksi voidaan vielä nostaa joidenkin Classicin pelaajien henkilökohtainen taito, jonka ansiosta joukkue teki muutaman komean maalin toisessa erässä.

Kooveen pelistä paistoi lähinnä epävarmuus pallollisessa pelissä ja heikohko fyysinen preesens. Maalinteko oli myrkkyä, tolpatkin kolisivat, eikä tyhjäkään maali tuntunut maistuvan. Lukemat olivat karut ja peli ensimmäistä erää lukuunottamatta huonoa. Kieltämättä Kooveella on edelleen huonoa tuuriakin matkassa. Lasse Salminen putosi pelistä toisessa erässä, eikä maalintekijöitä ole liiaksi joukkueen tämänhetkisessä rosterissa.

-Lähdettiin peliin ihan hyvin mukaan ja ensimmäinen erä oli tasainen. Toisessa kaveri teki hienoja maaleja ja tehtiin itse tosi helppoja virheitä. Kolmannessa molemmilla oli kyllä paikkoja, mutta me ei osuttu vahingossakaan tolppien väliin, kommentoi silminnähden pettynyt Arto Riihimäki.

Kotijoukkueella paljon mietittävää

Kieltämättä 3-18-maaliero ei erityisemmin mairittele kahden pelatun ottelun jälkeen. Ongelmia löytyy tällä hetkellä kentän molemmista päistä. Koovee ei ole päässyt juurikaan treenaamaan viisikkopeliään viimeisen kuukauden aikana ja se näkyy melko räikeästi. Toisekseen joukkue joutuu peluuttamaan puolikuntoisia pelureita, joilla pelituntuma näyttäisi olevan jotain jaa/ei/tyhjiä/poissa-asteikolta. Tilanne on kieltämättä kimurantti, eikä tästä voida keskenkuntoisia tai valmennusjohtoa syyllistää.

-Ottelun lopputulos ei kerro kaikkea pelistä, vaikka meidän pelissä olikin paljon hyvää. Myös Kooveella oli paikkansa. Tolpatkin kolisivat välillä, kommentoi Classicin käskyttäjä Jarkko Rantala.

Ottelun hahmoina voidaan pitää varsinkin erinomaista osumatarkkuutta osoittanutta Markus Kulmalaa (3+1), sekä hyvin tarjoillutta Lassi Vänttistä (1+3), kuitenkaan unohtamatta varmasti esiintynyttä veräjänvartijaa Jussi Viitasta. Kooveen maalista vastasi Tapio Kinnunen komealla kaukolaukauksella.

Ehkä on hiukan aikaista sanoa, mutta kieltämättä Kooveella tulee ikävä viime kauden tehomiehiä, Marko Lahtista ja Mikko Immosta. Näiden pelaajien poissaolon myötä joukkueen tehoista puuttuu lähes 50:ntä maalia viime kauteen verrattuna. Toisekseen he ovat juuri sen sortin sytyttäjiä, jotka pystyvät omilla henkilökohtaisilla ratkaisuillaan ja taidoillaan nostamaan muunkin joukkueen tekemisen tasoa, kuten Classicilta muutama pelaaja osoitti tänään.

Yleisöä oli saapunut paikalle kohtuullisen paljon ja alkuun tunnelma oli varsin hyvä. Luonnollisesti räikeä tasoero oli omiaan luomaan mollivoittoista ilmapiiriä loppupelin ajaksi. Kooveen kausi jatkuu jälleen viikon päästä, joten ainakin sen viikon verran aikaa on keksiä rohtoja, pelitavan ja pelaajien lääkitsemiseksi.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää