Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vincent Manngardin tiedote Ilveksen tilanteesta

 

Vincent Manngardin tiedote Ilveksen tilanteesta


Viime kauden lopulla Ilveksen vaikuttajat perustivat strategia- ja urheilukehitystyöryhmän pohtimaan keinoja, joilla Ilves nostetaan takaisin huipulle. Lisäksi osakkeenomistajat päättivät ylimääräisessä yhtiökokouksessa  uudesta Ilves-Hockey Oy:n hallituksesta. Ryhmien työ on nyt saatu päätökseen.  Pääomistaja Vincent Manngardin mukaan tulokset ovat olleet hyviä ja hän kiittää hallituksen ja työryhmien jäseniä tehdystä työstä.

”Operatiivisen johdon ja hallituksen joukkoirtisanoutuminen ei ole tietenkään miellyttävä asia Ilveksen mainetta uudelleen rakennettaessa ja tilanteessa, jossa pitäisi katsoa positiivisesti tulevaisuuteen. Tästä johtuen osakkeenomistajat kutsutaan koolle mahdollisimman pian päättämään uudesta suunnasta Ilvekselle ja nimeämään uusi operatiivinen johto ja hallitus”, sanoo Vincent Manngard.

Manngard haluaa myös korjata julkisuudessa liikkuvia huhuja Ilves-Hockey Oy:n heikosta rahatilanteesta.
”Ilves-Hockey Oy ei ole taloudellisissa vaikeuksissa, vaikka se on aina yritykselle haasteellista. Olen kesän aikana vahvistanut yhtiön kassaa 500 000 eurolla, millä on korjattu akuutti rahavaje yhtiön taloudessa.”

”Korjaan samalla sen käsityksen, että minä pääomistajana yksin tekisin päätökset. Olen alusta saakka luottanut yhtiön ja urheilutoimen johtoon ja hallitukseen kaikissa operatiivisissa ja strategisissa päätöksenteossa. Virheitä on matkan aikana tapahtunut, mutta ei tilanne parane katsomalla taaksepäin, vaan on yhdessä katsottava positiivisesti eteenpäin”, jatkaa Vincent.

Manngard kiittää tamperelaista jääkiekkokulttuuria ja faneja Suomen parhaiksi. Erityistä kiitosta uskollisuudestaan saavat Ilveksen kannattajat ja muut sidosryhmät.  Ilman heitä ei hänen mukaansa mikään urheiluorganisaatio voi menestyä.
”Uskon, että fanit ja muut sidosryhmät jakavat kanssani vahvan luottamuksen Ilveksen tulevaisuuteen ja pysyvät joukkueen takana, kuten tähänkin saakka.”

Vahva side Suomeen

”Intohimo jääkiekkoon ja rakkaus Suomeen toivat minut takaisin vanhaan kotimaahan. Halu nähdä Ilves iskussa pitää minut täällä jatkossakin”, sanoo Manngard.
Vincent Manngardin tie Tampereelle on käynyt Suomen länsirannikon Närpiön ja Yhdysvaltain itärannikon New Yorkin kautta. Side Suomeen on säilynyt vahvana – Manngard matkustaa Suomeen useita kertoja vuodessa sekä Ilveksen asioissa että sukulaisia tapaamaan.
”Suomen passista en luovu koskaan.”

Juniorityö tärkeätä

Manngardilla on vahva side Ilveksen juniorityöhön. Hän on vienyt Ilveksen alle 13-vuotiaita juniorikiekkoilijoita New Yorkiin kansainväliseen Lighthouse-turnaukseen jo viitenä vuotena, ja työ jatkuu edelleen.
”Tänä vuonna Ilves oli mukana New Yorkin turnauksessa kahdella joukkueella, ja voitti sekä kultaa että hopeaa. Näissä nuorissa on Ilveksen tulevaisuus. Juoniorityön merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa.”
Turnauksen kohokohtiin Manngard lukee Ilveksen 10-vuotiaan Jere Turusen tekemän ilmaveivimaalin, joka noteerattiin myös sikäläisessä mediassa.

Ilves on pääasia

Viime keväänä työnsä aloittaneet työryhmät pohtivat eri keinoja, joilla joukkueen tulevaisuus turvataan. Myös rakenteelliset muutokset omistuksessa ovat mahdollisia.
Vuodesta 1993 Ilveksen pääomistajana ollut Vincent Manngard on sijoittanut joukkueeseen miljoonia ilman voittoa.
”Olen avoin toiminnallisille ja rakenteellisille muutoksille myös omistussuhteissa. Tärkeintä on varmistaa Ilves-Hockey Oy:n tulevaisuus”, vakuuttaa Manngard.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTapparalle viisi uutta pelaajaa

Tapparalle viisi uutta pelaajaa

Seitsemän SM-mitalia putkeen voittanut Tappara esitteli kauden 2019-2020 uuden joukkueensa tänään Ratinan kauppakeskuksessa.

Lue lisää
Välierässä Tappara ja HPK

Välierässä Tappara ja HPK

Liigakevät huipentuu mitaliotteluissa, kun neljä parasta on jäljellä. Runkosarjan ykkönen ja kakkonen eli Kärpät ja Tappara varmistivat omat ottelunsa suoraan neljällä voitolla.

Lue lisää
Kenestä tämän kauden mestari

Kenestä tämän kauden mestari

Tampereen Tappara eteni vahvalla peliesityksellä playoffien ensimmäisellä varsinaisella kierroksella jatkoon voitettuaan Lukon puhtaasti 4-0.

Lue lisää
Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Maalivahti Miroslav Svoboda Tapparaan

Tappara lisää loppukaudeksi maalivahtiosastolleen 23-vuotiaan t¹ekkiläisen Miroslav Svobodan loppukauden kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Oskari Laaksoselle kaksivuotinen jatkosopimus Ilvekseen

Viime kaudella ensiesiintymisensä Ilveksen liigajoukkueessa tehnyt Oskari Laaksonen on noussut kasvattajaseurassaan isoon roolin.

Lue lisää
Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

Matias Lehtonen loppukaudeksi Tapparaan

23-vuotias laitahyökkääjä Matias Lehtonen siirtyy Tapparan riveihin koko loppukauden kattavalla sopimuksella. Vastaavasti Otto Mäkisen alunperin joulutaukoon saakka kestänyt lainasopimus TUTOon on jatkettu kestämään koko loppukauden ajan.

Lue lisää