Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic ja WWF yhteistyöhön

 

Classic ja WWF yhteistyöhön


Salibandy Club Classic ja ympäristöjärjestö WWF ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Salibandy Club Classic tukee WWF:n toimintaa tarjoamalla järjestölle näkyvyyttä muun muassa seuran peliasuissa. Tämän kaltaista yhteistyötä ei ole Suomessa aikaisemmin nähty urheiluseurojen taholta.

Salibandy Club Classic on yksi Suomen suurimmista ja menestyksekkäimmistä salibandyn erikoisseuroista. Classic on nostanut myös yhdeksi tärkeimmistä arvoistaan yhteiskuntavastuullisuuden. WWF:n kanssa toteutettava yhteistyö vahvistaa Classicin yhteiskuntavastuuohjelmaa merkittävällä tavalla. ”On hienoa, että saamme tehdä yhteistyötä WWF:n kaltaisen suuren ja vahvan järjestön kanssa”, Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola kertoo. ”Meillä Classicissa on aito halu auttaa ja tehdä hyvää tärkeiden asioiden puolesta”, Peltola jatkaa.

Yhteistyö pitää sisällään WWF:n näkyvyyden ja läsnäolon Salibandy Club Classicin viestinnässä, miesten ja naisten liigaotteluissa sekä muissa tapahtumissa.

”WWF haluaa innostaa ja osallistaa suomalaisia mukaan suojelemaan luontoa. Mitä enemmän saamme mukaan erilaisia ihmisiä ja yhteistyökumppaneita, sitä vaikuttavampaa työtä luonnon hyväksi pystymme tekemään”, summaa WWF Suomen yksityisvarainhankinnan johtaja Tarja Hakala.

Classic levittää WWF:n tärkeää sanomaa eteenpäin sekä salibandy- että koko urheilumaailmassa. Yhteistyö näkyy muun muassa salibandyliigan kauden avauksessa sekä Classicin hyvien tekojen pelissä 17.10.12.

”Tarkoituksenamme on auttaa WWF:ää eri tavoin, me tarjoamme WWF:lle näkyvyyden ja mahdollisuuden edistää omaa toimintaansa ennennäkemättömässä ympäristössä, autamme WWF:ää keräämään varoja omaan toimintaansa eikä toisinpäin”, Pasi Peltola painottaa.

Näkyvyys ottelutapahtumissa toteutetaan muun muassa miesten ja naisten peliasuissa näkyvän WWF:n panda-logon kautta.”Olemme ylpeitä siitä, että saamme kantaa yhtä maailman tunnetuimmista logoista peliasuissamme”, Peltola lopettaa.

Classicin tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandy Club Classic - logo

Classic - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää