Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tasatahtiin otelleet TPV ja VIFK kohtaavat kolmannen kerran

 

Tasatahtiin otelleet TPV ja VIFK kohtaavat kolmannen kerran


TPV tekee kauden toiseksi viimeisen vierasmatkan lauantaina. Suuntana on Vaasa, jossa joukkue yrittää kaataa sarjakakkosen VIFK:n.

Vaasalaiset ovat sarjassa toisena korkeammalla kuin Pallo-Iirot tai FC Jazz, jotka ovat voittaneet kaikki ottelunsa TPV:ta vastaan. Sen sijaan Vasa IFK on ollut TPV:lle mieluisampi vastus, sillä molemmissa kohtaamisissa on pelattu tasan ja VIFK on saanut olla joukkueista tyytyväisempi pisteeseen.

- Molempia pelejä me olemme johtaneet pitkään 1-0. Vakaa tarkoitus onkin, että tässä otteluparissa emme halua hävitä kauden keskinäisissä pisteissä, TPV-valmentaja Samuli Laitila vakuuttaa.

Viimeksi TPV:n esitys kotikentällä FC Jazzia vastaan oli pettymys. Joukkue oli kenttätapahtumissa tasaveroinen porilaisten kanssa, mutta ratkaisupaikoissa tamperelaiset olivat kesyjä.

- Olen varma, että viime lauantaisen haluttoman Jazz-esityksen jälkeen pelaajilla löytyy intoa tapella pisteistä VIFK:ta vastaan. Se toivottavasti herätti siihen todellisuuteen, että kautta on vielä jäljellä.

Jazz-pelistä napsahti pelikielto peräti kolmelta miehelle. Arto Lindberg otti punaisen ja korttitilit täyttyivät Samu Jokelalta ja Sampsa Isoaholta. Jaakko Rönkön jalan kuntoa ei todennäköisesti testata vielä Vaasassa, ja viimeksi kaksi miestä sivuun tiputtanut flunssa vaivaa tällä hetkellä Ville Salosta.

Jo jonkin aikaa sivussa olleen maalivahti Antti Peltosen kausi on myös ohi. Peltosen jalka ei ole luutunut toivotulla vauhdilla, eikä hän ehdi enää tälle kaudelle pelikuntoon.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Veikkausliiga alkaa huhtikuussa

Kesä tuo tullessaan myös suomifutiksen ja kevään ensimmäinen tamperelaisten ottelu on 7.4. Ilveksen vierasottelu KPV:tä vastaan.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää
Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää