Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu

 

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu


Ilves-Hockey Oy:n hallitus on hyväksynyt seuralle strategian, jonka johdosta urheiluorganisaatio uudistuu. Hallitus nimesi kesäkuussa urheilukehitysryhmän jäseniksi Pasi Huuran, Jyrki Lumpeen ja Markku Tuomisen. Ryhmä toimii jatkossa kehitys- ja ohjausryhmänä tavoitteenaan strategian jalkauttaminen koko organisaatioon. Ryhmää on vahvistettu valmentajajäsenellä, johon tehtävään hallitus on kutsunut Suomen urheiluopiston rehtorin Erkka Westerlundin. Erkka Westerlundin kokemus osaajana, huippuvalmentajana ja urheilujohtajana auttaa Ilves-Hockey Oy:tä urheilustrategian toteutuksessa. Urheilustrategian tavoitteena on omien juniorien kehitysmahdollisuuksien turvaaminen ja pelaajatuotannon laadun pitäminen korkeana. Tarkoituksena on lisätä toiminnan suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta ja toteutumisen seurantaa. Kaikessa tekemissä ja arvioinnissa pelaajien urheilullisuutta tullaan korostamaan.

YHTEISTYÖTÄ ILVES RY:N KANSSA LISÄTÄÄN JA TEHOSTETAAN

Ilves ry on tuottanut viimeisten vuosien aikana runsaasti pelaajia eri jääkiekon pääsarjoihin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pelaajien urapolku aloittelevista jääkiekkoilijoista omaan liigajoukkueeseen halutaan jatkossakin turvata. Yksilöiden kehittämisen kautta usealle pelaajalle avautuu myös mahdollisuus pukea leijonapaita päälleen ja edustaa maataan kansainvälisissä turnauksissa. Ilves-Hockey Oy ottaa vastuulleen valmennuksen johtamisen ja kehittämisen C-junioreista ylöspäin liigaan asti. Toiminnallisesti B- ja C juniorit jatkavat Ilves ry:n organisaatiossa. Ilves ry:n valmennuspäällikön tehtävät painottuvat jatkossa nuorempien ikäluokkien valmentajien kehittämiseen ja opastamiseen. Valmennuksen keskeistä roolia pelaajien kehittämisessä korostetaan ja valmentajien osaamisen kehittämistä arvostetaan.

VALMENNUKSEN JOHTAJA HUIPPU-URHEILUN JOHTAJAKSI

Urheilutoiminnan päävastuun kantaa jatkossa valmennuksen johtaja, jonka tehtäviin kuuluu huippuvalmennuksen koordinointi, kehittäminen ja johtaminen.  Tavoitteena on joukkueiden yhteistoiminnan lisääminen ja valmennuksen linjaaminen tukemaan seuran pelitapaa. Uudistuksen myötä urheilutoimenjohtaja Seppo Hiitelä on irtisanoutunut Ilves-Hockey Oy:n palveluksesta. Alkuvaiheessa urheilutoimenjohtajan tehtävät tullaan yhdistämään valmennuksen johtajan toimenkuvaan. Uuden valmennuksen johtajan valinta tapahtuu avoimen haun kautta tämän vuoden aikana.

HENKISEN JA FYYSISEN VALMENNUKSEN OHJAAMINEN

Valmennuksen johtajan tueksi organisaatioon on nimetty henkisen valmennuksen ohjaajaksi psykologi Jukka-Pekka Annala ja fyysisen valmennuksen ohjaajaksi Timo Tuomi. Molemmat omaavat kokemusta jääkiekkovalmentajina sekä ovat toimineet valmentajien kouluttajina. Jukka-Pekka Annalan tehtäviin kuuluvat mm. henkisen valmennuksen siirtäminen osaksi valmennuksen arkipäivää sekä pelaajien henkisten ominaisuuksien kehittäminen. Timo Tuomen tehtäviin kuuluvat mm. fyysisen harjoittelun suunnittelu, testaustoiminnan yhtenäistäminen ja seuranta.

ILVES ALOITTAA YHTEISTYÖN SPONSVISION OY:N KANSSA

Ilves-Hockey Oy ja Sponsvision Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen sponsorien hankinnan ja sponsorisuhteiden hoidosta. Yleisurheilun EM-kisojen pääsihteerinä viimeksi toiminut Esa Honkalehto on toinen Sponsvision Oy:n pääomistajista ja hänen laaja kokemuksensa urheilumarkkinoinnista sekä suhdeverkostonsa tulee jatkossa myös Ilves-Hockey Oy:n hyödynnettäväksi. Sponsvision Oy:n yhteyshenkilönä toimii uuden yrityksen myyntijohtaja ja osakas Jori Järvensalo, jonka työsuhde Ilves-Hockeyn Oy:n kanssa päättyi elokuun lopussa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää