Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu

 

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu


Ilves-Hockey Oy:n hallitus on hyväksynyt seuralle strategian, jonka johdosta urheiluorganisaatio uudistuu. Hallitus nimesi kesäkuussa urheilukehitysryhmän jäseniksi Pasi Huuran, Jyrki Lumpeen ja Markku Tuomisen. Ryhmä toimii jatkossa kehitys- ja ohjausryhmänä tavoitteenaan strategian jalkauttaminen koko organisaatioon. Ryhmää on vahvistettu valmentajajäsenellä, johon tehtävään hallitus on kutsunut Suomen urheiluopiston rehtorin Erkka Westerlundin. Erkka Westerlundin kokemus osaajana, huippuvalmentajana ja urheilujohtajana auttaa Ilves-Hockey Oy:tä urheilustrategian toteutuksessa. Urheilustrategian tavoitteena on omien juniorien kehitysmahdollisuuksien turvaaminen ja pelaajatuotannon laadun pitäminen korkeana. Tarkoituksena on lisätä toiminnan suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta ja toteutumisen seurantaa. Kaikessa tekemissä ja arvioinnissa pelaajien urheilullisuutta tullaan korostamaan.

YHTEISTYÖTÄ ILVES RY:N KANSSA LISÄTÄÄN JA TEHOSTETAAN

Ilves ry on tuottanut viimeisten vuosien aikana runsaasti pelaajia eri jääkiekon pääsarjoihin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pelaajien urapolku aloittelevista jääkiekkoilijoista omaan liigajoukkueeseen halutaan jatkossakin turvata. Yksilöiden kehittämisen kautta usealle pelaajalle avautuu myös mahdollisuus pukea leijonapaita päälleen ja edustaa maataan kansainvälisissä turnauksissa. Ilves-Hockey Oy ottaa vastuulleen valmennuksen johtamisen ja kehittämisen C-junioreista ylöspäin liigaan asti. Toiminnallisesti B- ja C juniorit jatkavat Ilves ry:n organisaatiossa. Ilves ry:n valmennuspäällikön tehtävät painottuvat jatkossa nuorempien ikäluokkien valmentajien kehittämiseen ja opastamiseen. Valmennuksen keskeistä roolia pelaajien kehittämisessä korostetaan ja valmentajien osaamisen kehittämistä arvostetaan.

VALMENNUKSEN JOHTAJA HUIPPU-URHEILUN JOHTAJAKSI

Urheilutoiminnan päävastuun kantaa jatkossa valmennuksen johtaja, jonka tehtäviin kuuluu huippuvalmennuksen koordinointi, kehittäminen ja johtaminen.  Tavoitteena on joukkueiden yhteistoiminnan lisääminen ja valmennuksen linjaaminen tukemaan seuran pelitapaa. Uudistuksen myötä urheilutoimenjohtaja Seppo Hiitelä on irtisanoutunut Ilves-Hockey Oy:n palveluksesta. Alkuvaiheessa urheilutoimenjohtajan tehtävät tullaan yhdistämään valmennuksen johtajan toimenkuvaan. Uuden valmennuksen johtajan valinta tapahtuu avoimen haun kautta tämän vuoden aikana.

HENKISEN JA FYYSISEN VALMENNUKSEN OHJAAMINEN

Valmennuksen johtajan tueksi organisaatioon on nimetty henkisen valmennuksen ohjaajaksi psykologi Jukka-Pekka Annala ja fyysisen valmennuksen ohjaajaksi Timo Tuomi. Molemmat omaavat kokemusta jääkiekkovalmentajina sekä ovat toimineet valmentajien kouluttajina. Jukka-Pekka Annalan tehtäviin kuuluvat mm. henkisen valmennuksen siirtäminen osaksi valmennuksen arkipäivää sekä pelaajien henkisten ominaisuuksien kehittäminen. Timo Tuomen tehtäviin kuuluvat mm. fyysisen harjoittelun suunnittelu, testaustoiminnan yhtenäistäminen ja seuranta.

ILVES ALOITTAA YHTEISTYÖN SPONSVISION OY:N KANSSA

Ilves-Hockey Oy ja Sponsvision Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen sponsorien hankinnan ja sponsorisuhteiden hoidosta. Yleisurheilun EM-kisojen pääsihteerinä viimeksi toiminut Esa Honkalehto on toinen Sponsvision Oy:n pääomistajista ja hänen laaja kokemuksensa urheilumarkkinoinnista sekä suhdeverkostonsa tulee jatkossa myös Ilves-Hockey Oy:n hyödynnettäväksi. Sponsvision Oy:n yhteyshenkilönä toimii uuden yrityksen myyntijohtaja ja osakas Jori Järvensalo, jonka työsuhde Ilves-Hockeyn Oy:n kanssa päättyi elokuun lopussa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Colton Kerfoot jättää KOOVEEn - tilalle löytyi nopeasi tuttu mies

Kanadalaishyökkääjä Colton Kerfoot jättää KOOVEEn - tilalle löytyi nopeasi tuttu mies

Kanadalaishyökkääjä Colton Kerfoot on purkanut sopimuksensa KOOVEEn kanssa henkilökohtaisiin syihin vedoten ja palannut kotimaahansa. 24-vuotias hyökkääjä ehti edustaa KOOVEEta kuudessa mestisottelussa.

Lue lisää
Juuso Välimäki palaa Ilvekseen lainasopimuksella

Juuso Välimäki palaa Ilvekseen lainasopimuksella

NHL-seura Calgary Flamesin puolustaja Juuso Välimäki, 21, liittyy Ilveksen riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksen kasvatti palaa Pohjois-Amerikkaan Flamesin harjoitusleirin käynnistyessä.

Lue lisää
Joona Koppanen lainasopimuksella Kooveen riveihin Boston Bruinsista

Joona Koppanen lainasopimuksella Kooveen riveihin Boston Bruinsista

Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen lainasopimuksella Kooveen riveihin. Koppanen nähdään kokoopanossa jo sarja-avauksessa Tutoa vastaan tulevana torstaina.

Lue lisää
Lukas Dostal jatkaa Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella

Lukas Dostal jatkaa Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella

Ilves on tehnyt NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, jonka myötä maalivahti Luká¹ Dostál, 20, aloittaa tulevankin kauden Ilveksessä.

Lue lisää