Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyrintö sopimuksiin Lowen ja Ulmerin kanssa

 

Pyrintö sopimuksiin Lowen ja Ulmerin kanssa


Tulevalla kaudella Korisliigan lisäksi Eurochallenge-sarjaa pelaava Tampereen Pyrintö on solminut vuoden jatkosopimuksen Kenneth Lowen kanssa. Lisäksi tulokkaana kaartiin liittyy Lamonte Ulmer, joka on saanut koripallo-oppinsa Rhode Islandin yliopistossa.

Kenneth Lowe, 31, on tuttu kasvo Pyynikin palloiluhallin yleisölle. 192-senttinen ”Kenny” palaa Tampereelle elokuussa ja aloittaa valmistautumisen jo kuudenteen kauteensa Pyrinnön paidassa.

Ensimmäisen kerran Purduen yliopiston kasvatti edusti Pyrintöä kaudella 2005-06 ja upotti 21 pelaamassaan ottelussa 20,9 pistettä ottelua kohden. Lowen tililtä löytyy Pyrinnön paidassa voitetut kaksi Suomen mestaruutta vuosilta 2010 ja 2011 sekä pronssimitali kaudelta 2008-09. Tampereen Pyrinnön historian ensimmäiseen Suomen mestaruuteen päättyneellä kaudella 2009-10 Lowe urakoi 57 ottelussa 18,8 pistettä ja seuraavalla kaudella Pyrinnön uusiessa mestaruuden hän upotti pisteitä 16,4 pisteen edestä.

- Todella hienoa saada Kennyn tasoinen pelimies takaisin joukkueeseen. Vaikka kokemusta on jo muillekin jaettavaksi, niin pelaajana hän on vasta parhaassa iässä. Uskon, että uudet systeemit ja haasteet saavat hänestä taas entistä enemmän irti ja motivaatio onkin keskustelujemme perusteella korkealla, kommentoi Pyrinnön päävalmentaja Ville Tuominen.

Ennen kuluneen Korisliiga-kauden avausta Lowe loukkasi polvensa harjoitusturnauksessa, mikä piti miehen sivussa tositoimista kuukauden päivät. Vamma oli kuitenkin pelättyä lievempi ja Lowe nousi pian tutulle tasolleen viimeistellen kauden aikana 16,1 pistettä ottelua kohden. Lowe kruunattiin Korisliigan kuukauden pelaajaksi helmikuussa 2012 tehtyään kahdeksassa pelissä pisteitä 16,9 keskiarvolla.

- Tulin takaisin, koska minusta tuntuu, että edelliskaudesta jäi töitä jäljelle. Meillä oli ihan hyvä kausi, mutta ei mahtava, joten odotan innolla uutta haastetta. Lisäksi rakastan tamperelaisia faneja. He ovat loistavia ja odotan innolla heidän kannustuksensa kuulemista jälleen, Lowe hehkuttaa.

- Eurochallenge-sarjassa pelaaminen oli yksi suurimpia syitä valintaani jatkaa. En voi odottaa pelien alkua. Rakastan koripalloa, joten olen joka kausi innoissani.

Uutena vahvistuksena Tampereelle saapuu 25-vuotias Lamonte Ulmer Rhode Islandista. 198-senttinen atleettinen laituri pelasi viime kaudella Luxemburgissa, tehden tehoikseen häikäisevät 26,2 pistettä ja 12,5 levypalloa. Ennen Eurooppaan siirtymistä Ulmer aloitti ammattilaisuransa NBA:n kehitysliigassa (NBDL) Maine Red Clawsin riveissä.

- Ulmer on huikea urheilija, joka tuo vauhtia ja energiaa peliimme molemmissa päissä kenttää. Uskon, että hän pystyy tarpeidemme mukaan puolustamaan pelipaikkoja 1-5 ja myös hyökkäyspäässä pelaamaan paikkoja 2-4. Ulmerista tulee varmasti kotiyleisön sytyttäjä ja suosikki nopealla aikataululla. Hän on täsmälleen sellainen pelaaja jota etsimme ja olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen, Tuominen kommentoi uutta suojattiaan.

Pyrinnöllä on Lowen sekä Ulmerin sopimusten lisäksi kiinnitettynä Antero Lehto, Carl Lindbom, Olli Ahvenniemi, Ville Pekkola, Kristian Rasinaho sekä Michael Myllyniemi. Pyrintö neuvottelee parhaillaan uusista sopimuksista ja pyrkii tiedottamaan niistä mahdollisimman pian.

Lähde: basket.fi


Takaisin edelliselle sivulle




Antti Nikkilä Pyrinnön naisten korisliigajoukkueen päävalmentajaksi

Antti Nikkilä Pyrinnön naisten korisliigajoukkueen päävalmentajaksi

Tampereen Pyrinnön naisten korisliigajoukkueen päävalmentaja vaihtuu loppukaudeksi, kun tehtävää hoitanut Juri Heinämäki luovuttaa vastuun Antti Nikkilälle.

Lue lisää
Näädille ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus - Wes Washpun Nokialle Ventspilsistä

Näädille ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus - Wes Washpun Nokialle Ventspilsistä

BC Nokian Korisliiga-joukkue on kiinnittänyt ensimmäisen ulkomaalaisvahvistuksensa, kun viidennen ammattilaiskautensa aloittava takapelaaja Wes Washpun, 27, on tehnyt pelaajasopimuksen Näätien kanssa.

Lue lisää
Pyynikin Pimut luottaa nousun arkkitehteihin Naisten Korisliigassa

Pyynikin Pimut luottaa nousun arkkitehteihin Naisten Korisliigassa

Tampereen Pyrintö on tehnyt jatkosopimuksen kaudelle 2020/2021 Emilia Anttilan, Jemina Vidgrenin, Heli Poikelan, Iina Mäkelän, Emma Törnblomin sekä Liisa Taposen kanssa.

Lue lisää
Lupaava Hugo Boman jatkaa Näädissä kaksivuotisella sopimuksella

Lupaava Hugo Boman jatkaa Näädissä kaksivuotisella sopimuksella

BC Nokia ja Hugo Boman ovat solmineet 2+1-mallisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veteraanilaituri Matias Ojala liittyy Näätiin

Veteraanilaituri Matias Ojala liittyy Näätiin

BC Nokia on tehnyt 1+1-mallisen pelaajasopimuksen Matias Ojalan, 30, kanssa.

Lue lisää
BC Nokian valmennusjohto valmiina tulevaan kauteen

BC Nokian valmennusjohto valmiina tulevaan kauteen

BC Nokian Korisliiga-joukkueen valmennusryhmä on valmiina tulevaan kauteen 2020/21.

Lue lisää