Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves vankisti sarjajohtoaan

 

Ilves vankisti sarjajohtoaan


Perjantai 13. päivä ja Tammelassa vastakkain lohkon kaksi kärkijoukkuetta. Sateen ja ukkosen uhkasta huolimatta yleisöä oli paikalla kiitettävästi. Peräti 1413 silmäparia oli katsomassa, kun Ilves vankisti sarjajohtoaan. Sadetta saatiin viimeisen puolen tunnin ajan mutta ukkoset pysyivät kauempana.

Ilves aloitti ottelun jälleen pirteästi ja hallitsi kenttätapahtumia. Kraft oli tullut kuitenkin pelaamaan eikä puolustamaan. Kraftin aseena olikin useasti vaaralliset vastahyökkäykset. Ensimmäisen maalin teki kuitenkin Ilves. Kalle Multanen sai pallon maalin eteen Verneri Uimosen keskityksestä. Pallo otti pienen kimmokkeen Miki Sipiläisen jalasta ja Multanen pääsi vapaasti tuikkaamaan maalin #13. Ajassa 20 minuuttia Ilves ja koko Tammela sai ennenaikaisen kylmän suihkun. Palloa ei saatu Ilves-maalin läheisyydestä purettua vaan se ajautui vihulaiselle. Maalissa Gustav Långbacka venyi ensimmäisen kudin tielle mutta paluupalloon ennätti Mika Koski, joka tasoitti taukotilanteeksi 1-1. Ilveksellä oli pari maukasta tekopaikkaa hakeutua johtoon mutta Sipiläisen ylärimaa lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt.

Tauon jälkeen pelattiin tasaisemmissa merkeissä vaikka Ilves palloa pitikin. Ilves otti kentän haltuunsa kuitenkin vääjäämättä pelin vanhetessa. Pölkyllä kävi niin Multanen, Sipiläinen ja Juutikin mutta aina oli vastustaja pallon tiellä ennen maaliviivaa. Jari Niemi onnistui vihdoinkin viemään Ilveksen johtoon ajassa 64 minuuttia. Pallo ajautui kulman jälkitilanteesta Niemelle joka ei enää 10 metristä erehtynyt. Samalla kellonlyömällä taivas repesi ja vettä tuli välillä reilustikin. Reilu viisi minuuttia tästä niin Sipiläinen kaunisteli loppulukemiksi 3-1. Maukkaan pitkän syötön tarjoili Jan Kulokorpi. Sipiläisen minuutin sisään mahtui paljon tapahtumia. Ensin keltainen kortti sitten maali ja lopuksi samalla vauhdilla vaihtoon. Maaleja ei enää ottelussa nähty vaan Ilves korjasi ansaitut pisteet ja kasvatti sarjajohtonsa jo seitsemään pisteeseen.

Peli oli laadukasta ja ei ihmekään kun vastassa oli kaksi sarjan parasta joukkuetta. Peli oli myös siistiä vaikka tuomari oli toista mieltä jakamalla peräti seitsemän keltaista korttia. Sipiläisen kortti oli kohtalokas sillä mies huilaa seuraavan P-Iirot pelin. Suraavaksi Ilves matkaa Raumalle todelliseen testiin pe 20.7.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDanila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää