Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantaina Tampereella titaanien taisto

 

Perjantaina Tampereella titaanien taisto


Ilves kohtaa lohkon tämän hetken ehdottomassa kärkikamppailussa Vaasa IFK:n. Joukkueet ovat repineet hieman kaulaa jo lohkon kolmanteen sijaan. Ilveksen tuosta sijasta erottaa 6 pistettä ja VIFK:n 5. Kumpikin joukkue haluaa lohkon piikkipaikalle ja pisteet molemmille ovat kullan kalliit. Voittaessaan Ilves tekisi pesäeroa jo 4 pistettä mutta tappio syöstäisi sen lohkon kakkospaikalle. Hävitä ei siis saa. VIFK pelaa ensimmäisen kierroksen viimeisen ottelunsa. Ilves päättää kierroksen ensi viikon keskiviikkona Sportingin vieraana.

Molemmat joukkueet ovat sarjassa vielä ilman tappioita. Ilveksen ainoa pistemenetys on tullut avauskierroksen tasapelistä FC Jazzin vieraana. Joukkue pääsee jälleen kerran suht hyvistä asetelmista perjantai-illan otteluun. Pitkäaikaispoissaolijoiden lisäksi ainoastaan Matti Jokisen ja Henri Scheweleffin pelikunto on arvoitus. Maaleja joukkue osaa tehdä (24) ja on niitä tehnytkin lohkossaan selvästi eniten. Päästettyjäkin on vain 6 joista viime pelissä omissa kolisi puolet. Kotonaan Ilves on saalistanut täyden pistepotin päästäen vain yhden maalin. Tehtyjä maaleja on 14. Tammelassa joukkue on tehnyt vierailijoiden olon aina tukalaksi ja näin tulee tapahtumaan perjantainakin.

VIFK on aloittanut kautensa myöskin hyvin. Ensimmäisestä viidestä ottelusta joukkue saalisti pelkkiä voittoja. Viimeisen kolmen ottelun saldo on yhtä monta pistettä. Plakkarissa on kolme tasapeliä kuitenkin kovia joukkueita vastaan. Vierastasapeli FC Jazzia vastaan on hyvä saavutus. Lisäksi kotona tasapelit TPV:tä ja P-Iiroja vastaan todistaa joukkueen vaarallisuuden. Joukkue on päästänyt sarjassa vähiten maaleja (4) ja saanut niitä aikaiseksi 12 kappaletta. Lukemista voi heti päätellä, että Ilves törmää tiiviiseen puolustukseen.

Kuuden ottelun kuntopuntarivertailu:
Ilves  6  6  0  0  23-5  18
VIFK  6  3  3  0    9-4  12

Perjantaina Tammelassa nähdään varmasti kovaa kamppailua kolmesta pisteestä. Todennäköisesti VIFK puolustaa tarkkaan ja Ilves yrittää murtaa puolustussumppua. Herpaantumisiin ei ole hetkeksikään varaa sillä VIFK kuittaa niistä varmasti.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää
Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää