Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantaina Tampereella titaanien taisto

 

Perjantaina Tampereella titaanien taisto


Ilves kohtaa lohkon tämän hetken ehdottomassa kärkikamppailussa Vaasa IFK:n. Joukkueet ovat repineet hieman kaulaa jo lohkon kolmanteen sijaan. Ilveksen tuosta sijasta erottaa 6 pistettä ja VIFK:n 5. Kumpikin joukkue haluaa lohkon piikkipaikalle ja pisteet molemmille ovat kullan kalliit. Voittaessaan Ilves tekisi pesäeroa jo 4 pistettä mutta tappio syöstäisi sen lohkon kakkospaikalle. Hävitä ei siis saa. VIFK pelaa ensimmäisen kierroksen viimeisen ottelunsa. Ilves päättää kierroksen ensi viikon keskiviikkona Sportingin vieraana.

Molemmat joukkueet ovat sarjassa vielä ilman tappioita. Ilveksen ainoa pistemenetys on tullut avauskierroksen tasapelistä FC Jazzin vieraana. Joukkue pääsee jälleen kerran suht hyvistä asetelmista perjantai-illan otteluun. Pitkäaikaispoissaolijoiden lisäksi ainoastaan Matti Jokisen ja Henri Scheweleffin pelikunto on arvoitus. Maaleja joukkue osaa tehdä (24) ja on niitä tehnytkin lohkossaan selvästi eniten. Päästettyjäkin on vain 6 joista viime pelissä omissa kolisi puolet. Kotonaan Ilves on saalistanut täyden pistepotin päästäen vain yhden maalin. Tehtyjä maaleja on 14. Tammelassa joukkue on tehnyt vierailijoiden olon aina tukalaksi ja näin tulee tapahtumaan perjantainakin.

VIFK on aloittanut kautensa myöskin hyvin. Ensimmäisestä viidestä ottelusta joukkue saalisti pelkkiä voittoja. Viimeisen kolmen ottelun saldo on yhtä monta pistettä. Plakkarissa on kolme tasapeliä kuitenkin kovia joukkueita vastaan. Vierastasapeli FC Jazzia vastaan on hyvä saavutus. Lisäksi kotona tasapelit TPV:tä ja P-Iiroja vastaan todistaa joukkueen vaarallisuuden. Joukkue on päästänyt sarjassa vähiten maaleja (4) ja saanut niitä aikaiseksi 12 kappaletta. Lukemista voi heti päätellä, että Ilves törmää tiiviiseen puolustukseen.

Kuuden ottelun kuntopuntarivertailu:
Ilves  6  6  0  0  23-5  18
VIFK  6  3  3  0    9-4  12

Perjantaina Tammelassa nähdään varmasti kovaa kamppailua kolmesta pisteestä. Todennäköisesti VIFK puolustaa tarkkaan ja Ilves yrittää murtaa puolustussumppua. Herpaantumisiin ei ole hetkeksikään varaa sillä VIFK kuittaa niistä varmasti.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDanila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää